Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nehéz másképp látni. Mondjuk több forgatókönyv lehet - legalábbis szerintem. ML megveheti akar az osztalekbevetelekből tsys-t és ha beapportálja újra többségi tulaj lesz.
sziasztok, szerencsére pénteken sikerült a mikro pakkomat kb 30%-kkal bővíteni, és bár nagy volt a kísértés reggel az indulásnál, szerencsére kivártam, és ugyan nem az alján de 4990-en és 5030-on vásároltam be, ami a mai napot elnézve egyelőre szerencsére nem volt rossz választás. (Mondjuk pár héttel azelőtt kb 4200-on nem mertem ugyanezt megtenni, azt sajnálom, de akkor még nem éreztem a lendületet a papírban:) ). Nagyjából semmi felszabadítható tőkém nem maradt de elnézve a mai napot, lehet egy korrekcióban még kisajtolok további 10-20%-os pakkbővétésre valót, na persze miután az asszonytól megjött az újabb engedély :D. Tudom all-innel vigyázni kell nagyon, de továbbra is van 30-40% nyerő ami ad kis mozgásteret a bátorkodásra. El se tudom képzelni milyen nehéz azoknak mentálisan akik nagyon régóta benne vannak, és akkora virtuális nyerő mellett ne akarjanak még bővíteni vagy kiszállni, de gratulálok mindenkinek aki kitartó volt. (külön köszönet rice bajtársnak :))
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...