Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy gondoltad, hogy 4000-en lesz a split, de miért gondoltad úgy? Szerintem semmi se támasztotta ezt alá. És mindig csak lefelé várakozás volt a rövidtávú várakozásaidban. Vagy 4000-re vagy 3800-ra vártad, neked nem volt elég, ha 4100-ra meg például le, s ott veszel egy pakkot a kereskedésedhez, neked ennél nagyobb esés szükségeltetett. Eléggé telhetetlen vagy.:)
Én úgy gondoltam 4000nél split, addig a megszokott sávban mozgást vártam, aztán split után rally. Mi van akkor ha most azért veszik mert split után mindenki rallyt vár és még ellőtte be akartak vásárolni.
Úgy néz ki se 4000 (Madrid), se 2000 (P. és Down) felé nem akar ez menni! Úgy szeretném, ha ilyenkor kicsit magyarázkodnának az illetékesek, ennyi minimum elvárható ...:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...