Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Logikus lenne, ha tiszta piaci story lenne, ők is azt szeretnék hogy csak egy részét vennék meg ezt szeretnék de nem megy, mivel a Németek nem fognak a közelébe menni egy ilyen mutyinak. Vagy mindent vagy semmit alapon zajlik a tárgyalás. Nem volt véletlen, hogy a MS és az IBM, Vmware megvonta a partnerésget, már tőlük. Én úgy vélem hogy a Tsys story emiatt húzodni fog // lehet skipp, a telenort a Kellner nem fogja eladni csak max zsírral. Az MKB és Takarék létrejövő infó cégeit szerintem egyesével vagy csomagba megveszik.
Szerintem logikus lenne a t-Sys megvétele akár %os arányban is,azaz megvehetnék a 60% vagy 80%-át,ami azt jelentené,hogy egyes részlegek összevonásával nagy pénzeket spórolna mind a 2 cég,+nem versenyeznének egymással,azaz drágábban lehetne vállalkozni. Ha drágábban vállalkoznak akkor az eredmény sokkal nagyobb (mert a drágítás mind nyereség) Egyébként így a Telekom bevétele csökkenne,de a nyeresége a T-Sys után akár még növekedhetne is ha 60%-át vennének meg. Bízom benne,hogy nem drágán vesszük meg,mert a drága vásárlásnál jobb az,ha több kisebb céget vennénk meg. Azért még én is meglepődnék,ha akvik jönnének 1 héten belül.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...