Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Gondolom valami randomos mahinációt fedeztél fel ha azt a cikket kerested! Jó lenne, ha igazad lenne, és elindulnánk! De kérdés mi okból indulnánk el? Ha már rbbj nem is shortolja a papírt, túl nagy aktivitás akkor sincs! Amennyi papír ma összesen forgott annyi még talán nekem is van! Szóval szvsz ha valaki nem kezd el sürgősen tlongokat nyitni, vagy csak úgy szerelemből vásárolgatni, akkor ahogy Hadházi Laci mondja “megyünk a levesbe” legalábbis egy darabig!
Nyilván valahol hawaii-on szürcsöl valami kék-zöld koktélt, hisz ő folyamatosan minden hullámot lekereskedett és NYERT! :) És ezt utólag mindig be is írta. Szóval én simán hiszek neki. És amióta nem kereskedik, leült a forgalom is. Ennyikeh
elméletem szerint -ha igazam van- innen egy emelkedő pályára kellene, hogy álljunk. De legalábbis az idiótának tűnő több ezer darabos leöntésektől mentes kereskedésnek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...