Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak most jöttél rá, hogy az IT a jövő, vagy tartottál már esetleg 1 évvel ezelőtt is IT cégeket a portfoliódban? A dotcom lufiról hallottál, mint az "IT-é a jövő" című mondás tőzsdei kivetüléséről?
Véleményem szerint nagyon jól alakulnak a dolgok, és azt hiszem az informatikáé a jövő! :) még akkor is ha páran kiszállnak! Mivel a papírral kereskednek, kereskedünk, így az ár ingadozik! Egyszer lent, egyszer fent!
Én a részvényről nyilatkoztam. A mostani helyzet az, hogy ML neve kell a rallihoz. Persze van speka rángatás is, hiszen 100 milliós forgalamt egy egy középbüfi is tud generálni. Minden részvény életében vannak korszakok, hasonlóan mint a történelemben az időszámítás előtti és szerinti, a mi esetünkben ML előtti és szerinti. Ami ugye egy drágább korszak velejárója. Legyen az bármilyen jó, vagy szar részvény.
Ez így fog működni, hogyha az emebernek nem tetsző dolog történik, jelent és már jöhet a ralli? Amikor valami limittel emelkedik, akkor esze ágában sincs jelenteni a gyanús elemeket. :-)
Persze, az internet szolgáltató kiadhatja a használót. Persze, ha nyilvános wifit használ, akkor valószínűleg problémásabb, ilyen esetben nem tudom, mi van. A wifi szolgáltató logolja-e a rájelentkezettek IP-jét.
Abba ne menjünk bele, hogy a volt 4IG és a TSYSTEMS miért ért el annyi nyereséget, amennyit. Ezt már kielemeztük itt többször. Az árbevételük eddig is nagy volt ML nélkül is. Az árbevétel és a nyereség is nőni fog, ezt várjuk attól, hogy ML lesz a tulaj. De! Eddig se csak szart tudott produkálni a két cég, ahogy feltételezed.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...