Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mai nap margójára: Forig felett, háromszögek :D Cirkuszt a pénzért, a tőzsde ma is megtelt, Élő chártok hirdetik a versenyt. Valaki kiszáll, valaki beszáll, Valaki a pálya szélén lebeszél és világvégét kínál. Forigal észre sem veszed, és elhagyod a valóságot, Forigal átértékeled magadban a világot. Forigal senki nincs veled, s közelbe kerül a távoli cél, Forigal több már nem lehet a háromszögbe zárt magányból. Cirkuszt a pénzért, a néző nem veszíthet, Háromszögből minden kiderülhet. Valaki kiszáll, valaki elszáll, És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt háromszögeket talál.
Elég nagy pangás van ma a BÉT-en. Vszeg így a hosszú szünet előtt nem is lesznek nagy forgalmak. Húsvétra készülődnek már. Itt meg láthatólag tartják a 4200 alatt.
Természetesen ma reggel arra ébredtem, hogy az informatikáé a jövő! Azok után, hogy tegnap egyesek szerint ez nem így van, mert az informatika majdnem kész, így ezzel álmodtam :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...