Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mivel a timeframe véletlen sem hasonló , ezért 4ig chart nyugodtan tarthat abban a szakaszban, ahol app második ugrasa, vagy ahol Konzum még 200 se volt.
A grafikonokat összevetve nekem úgy tűnik, hogy a 4iG grafikonján a "kijózanodás"-ként jelölt pont után is magasabbak a lokális aljak, míg a másik 4 esetében van grafikononként egy jól beazonosítható trendcsatorna (egyre alacsonyabb lokális aljakkal és lokális csúcsokkal), ezért, nem meglepő módon, ez a párhuzamba állítás semmiféle megalapozottsággal nem bír, és nagyjából annyira vehető komolyan, mint a "'3 hét múlva 20 ezer" beírások, pl. mert Pista bácsinak az a szerencseszáma.
30%, ez inkább marketing duma. Valahol kb. a legjobb esetben is 10% hozam, de ebből lejött még mindenféle költség. Szóval jó esetben inkább 4-8% volt az éves hozam, cserébe mindenféle megkötéssel tudtál hozzájutni/elkölteni a pénzedhez...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...