Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor miért nem tudnak saját lábukon a csillagokba menni? Miért kell hozzá lölöke neve, meg a többi NER-es? A jó bornak is kell cégér. A politikai apátiám éppen ezért alakult ki, mert már csak ezen a vonalon lehet labdába rúgni.
Ilyet én is tudnék írni: próbáld meg értelmezni, amit ír. Szerintem, te is rosszul értelmezed. Nehogy azt hidd már, hogy te mindig mindent jól értelmezel!
Próbáld már meg értelmezni légyszi amit nemelemzo ír, nem az ellen küzdeni amit azt hiszed, h ír! Sok karaktert sporolsz majd meg, ha előbb értelmezed és utána reagalsz!
Miket beszélsz te? Gőzöd sincs az IT piacról. A TSYSTEMS a vezető cég Magyarországon és a 4IG is komoly cég volt már korábban is. Csak a politikai antipátia okán működik benned a kenjük be sárral indulat.
Az ár az meglepően alacsony. 12150 Ft/óra egy informatikus után? Ennek inkább a többszöröse szokott lenni. Valahol kell ebben, h business legyen, mert a hírben lévő adat alapján nem hiszem, h bármelyik informatikai cég erre ráharapott volna. Vagy egy már nagyjából kész szoftvert fognak eladni nekik, amit papíron még ki kell fejleszteni.
Ezt úgy gondoltam, hogy nem kell nekik harcolni a megrendelésekért, mert alanyi jogon fognak hozzájuk fordulni. Nem kell óriási költséggel fejleszeteniük, majd amijük van, arra lesz kereslet. A politika erről szól. Múltkor olvastam, hogy Szlovákiában egy "uriember" a fa moly lárváival üzletelt, többmillió euró áfát visszaigényelve. Mészárost kérdezik.... mit tudnál eladni? Lószart. Jó akkor trágyát veszünk, arany áron, jól jöhet az még a jegybanknak.
Ezt a céget nem kell tesztelni. A főtulajok a garancia a megbízásokra. Olyan megrendeléseket kapnak, ami nem kihívás, legrosszabb esetben majd valami tanulmányokat fognak arany áron megrendelni, ami a fiók alján végzi.
Az valóban egy szép munka. A Synergon Futár-bevezetése azért óvatosságra int. Csorognak a megbízások, érdekes lesz megtapasztalni, mennyire tudják nyereségre fordítani, bírják-e kapacitással.
100 %-ban a tulajdonuk lesz. Egyelőre szerintem sehogy nem néz ki. Kicsit elhamarkodott következtetésnek érzem, tekintve hogy a Kft most van bejegyzés alatt.
Ez 5 évre szól, ezek csak morzsák. Tudnak ők sokkal nagyobb szeleteket kilopni az államkasszából, de egyre inkább úgy néz ki, azokon nem akarnak osztozni a részvényeseikkel. A milliárdokat majd a kft. teszi zsebre, nem az rt- ben fogják megforgatni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...