Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én egy konkrét hozzászólásra írtam, hogy trollkodás, nem a felhasználóra általában. Erről ennyit. Térjünk vissza a számokhoz: 2019 várható bevétel és nyereség.
OK, szerintem is nézzünk a jövőbe :) Ez a pár nap eddig tetszik nekem és bizony, ebből nagy elmozdulás várható sokkal nagyobb forgalommal. A héten-jövő héten sok minden eldől.
Nem igazán érdekel, hogy troll vagy sem, csak az volt vicces, hogy mást letrolloz :) Én vissza olvastam a 4IG kommentjeit, és ameddig volt neki papír addig dícsérte a céget, miután eladta már visszaesést várt! Persze erre most azt fogja írni, hogy addig volt a cég rv reális áron ahol ő eladta, és a mostani ár már nem indokolt (mindenki akinek nincs papírja ezt mondja) :) mindegy is, csak vicces volt :)
signal2 nem troll, a konzum és rába topikokban is aktív volt, megalapozott fundamentális meglátásai vannak. Amit most ír, az is teljesen rendben van, hiszen a kijött gyj-kből ennyit lehet elmondani. Mi akik tartjuk, abban bízunk, hogy ez ugyanaz a szakasz, mint amikor a konzi még a vagyonelemek nélkül emelkedett. És lássuk be, minden okunk megvan ezt hinni :)
Tényszámokat mondtál? És a balgák nem hittek neked? Hát jobban hittek a saját szemüknek mint neked? Ejejej Nem egy troll volt( te) hanem mindenki csak te nem. 🚶🏻♀️🏃♀️
Huhh, megtaláltad rólam ezt a két önkényes felfüggesztést a 13 évem alatt! Gratulálok! Most jól lelepleztél, min trollt. Valójában ez a felfüggesztőt minősíti, nem tetszettek neki a tényszámok, de ezt a következtetést te is levonhattad volna.
A nap vicce, hogy Laci a troll :) signal2, én ezt rólad látom más topicban is :) ne rontsd a hiteled még jobban :). “Moderáció: Felfüggesztés a "Est Média" topikban - 2018-07-28 09:47-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc) A moderálás a "Est Média" topik #26959 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása: nem kérünk a szánalmas lebeszélésedből, ezzel máshol játszadozz, köszi.”
Azt mondjuk nem tudom, mi alapján van bármilyen véleményed rólam. Szólja, ha rosszindulatú trollkodás helyett tudsz számokat leírni és ahhoz értelmes magyarázatot fűzni. Köszi.
Én nem tudom kinek a kije, nem is érdekel. De ahol megjelenik ott vele a feszkó is. Ha igaz amit írsz, akkor ráadásul bennfentes kereskedést folytat, itt pedig a tájékozatlanabbakkal akarja eldobatni a papírt.
Azzal a jóindulatú feltételezéssel éltem, hogy az új megrendelések profittartalma picit a piaci feletti szinten biztosított, amivel el tud érni átlagban egy elvárható szintet.
Törölt felhasználó2019. 04. 16. 10:10
Ennek tényleg az lesz az eredménye, hogy mindenki le fog lépni és senki sem fog ide írni....lassan nekem sincs olvasni a topikot, ne csináljátok lszi. Hagyjátok, had irogassa a hülyeségeit. Tudom, hogy ezt nehéz megállni mert kártékony lehet ha vki az ő beírása alapján kereskedik, de sajnos ez nem egy jótékonysági bál, ezt ne felejtsük el. Tudjuk, hova tart ez a papír és ez a lényeg! Néha egy kicsit piros, igen, de ha nem ő önt, akkor megcsinálja más. Ettől még ha jól látom 4k felett vagyunk úgy, hogy ez pár hónapja még 2000 volt, azelőtt meg...tudjuk mind.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...