Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
4200-on ragarda szépen megrajzolta, hogy még szűkültetik... Aztán amikor eléri a háromszög csúcsát (vízszintesen), akkor remélhetőleg elkezd egy eszeveszett nagy ralliba, ahol átadja a múltnak az 5200-as ATH-t. Tegnapi záróban sem ráborították az 1000 darabot a piacra, hanem beálltak 1000-1000 darabbal úgy, hogy 4147 bolt az átlagára a vevői/eladói pakknak. Így persze ott zárt.
Reggel 4200-is volt a stop - tovább mentünk :) De ahogy HM írja, mindegy is, ez sem ma fog eldőlni - gyűjteni kell aki érzi a dolgot, aki nem az szépen ki tud szállni!
De mikor hirtelen ugrik az ár akkor azért picit mégis elérzékenyül az ember, hogy vár még egy kicsit, hátha ugrik még 200-at :) de mindegy is, tegyék 4200-re, azt se bánom! Bennem egy kérdés volt, át tudjuk-e lépni a 4200-at! Át tudtuk - nekem ez erőt ad - még akkor is ha esetleg máshol zárunk! :)
Akinek 4200 volt a célára régebbről, adhatta volna pár napja, akkor volt magasabban is, sőt korábban még inkább. Itt napizókról lehet szó, vagy swing traderekről. Nekik lehetett ez a célár, főképp, mivel azt látták, hogy a 4200-nél eléggé elakadt az ár.
Törölt felhasználó2019. 04. 12. 15:22
ha a kicsik veszik az a baj, ha a nagyok veszik az a baj; nagy a forgalom, kicsi a forgalom, ide teszi oda teszi, nincs eladó sok az eladó; vevő nincs, aztán van; jaj nem jönnek a hírek, miért írnak egyfolytában; tróger a pf, jófej a pf :DD most már el kellene dönteni, hogy akkor akartok-e velünk tovább utazni vagy inkább jajveszékeltek az anyósülésen mert kicsit zsibbasztó :DDD https://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE
Én azért ezt másképp látom! Nekem azt tanították régen, hogy határozzak meg egy célárat, és ha azt eléri akkor ne tököljek, adjak (vagy vegyek)! Én ezekre a folyamatokra úgy tekintek, hogy bizonyára több ember kitűzte a 4200-as célárat! Ma átugrottuk (hála Istennek), volt még egy kicsi kivárás, és akiknek megvan a célár, mivel azt érzékelik, hogy most nem szaladunk tovább, így a célárat elérve kiszállnak! De van akinek a 4200 a vételi célára, az eladási célára pedig majd 8000 lesz, stb stb! Na én ezeket így gondolom! Persze ehhez az kell, hogy a nagy tulajok ne pánikoltassanak (meg a tudjuk kik :) )! Szóval nekem ez a meglátásom!
A záró bármi is lesz, nekem ez a nap pozitív meglepetés! Egyébként én tudatosan nem várom a tsys hírt, igyekszek anélkül nézni a cég jövőjét, de akkor is biztató dolgot látok!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...