Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Most kicsit optimistább vagyok nálatok :) én úgy érzem 4000-ről vissza erősödtünk 4180-ra, és akármennyire is akarják fékezni, egy idő után nem fog menni :) csak egy kis zöldet akarok :) ha nincs a hír - amit még alig tud valaki, akkor az unalom miatt bele szürkültünk volna 4100 alatt az árba szerintem, szóval fel a fejjel :)
Persze, hogy nem, de egy ilyen hírtől inkább csak erősödjünk, de ne rallyzzunk! Higgye el mindenki, hogy az informatikáé a jövő :) és annak megfelelően lépkedjünk előre :)
És az most baj? Ne is szedjék szét! Én nem vágyok 5-10% emelkedésre, csak szép lassan kicsi zöldekre, ahogy egyre több megrendelés lesz! Semmi értelme gyorsan emelkedni, hiszen akkor jön a speka hadsereg is! Ők csak maradjanak set-ben vagy máshol! pici zöld, csak erre vágyok! :)
És ez csak a kezdet! Fiffy-ről gondolom mindenki hallott vagy olvasott :) lehetnek kisebb sőt nagyobb kilengéesek akár le is, de az irány csak egy felé megy FEL!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...