Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Eladó kevés, vevő lenne, de tartják a papírt, ez a jó szerintem azoknak, akik nem kotya-vetyélik el. Lesz még emelkedés és a hírek szerint nem kevés, de ez kérem tőzsde !
Legalább lesz forgalom :D MOLom is fickósodik. Talán új éves csúcsra megy. Valamiért itt 4200-on szeretnék tartani az árfolyamot és nem öntögetik le. Most is 4200.
A rajzon rajta van, hogy miért fontos ez a 4.1-4.2k-s rész! Ami ennél is érdekesebb, hogy a fibo és a háromszög célára is tickre egyforma!!! VSZ!!! https://invst.ly/aiye7
Én bevallom ahogy óránként jön be apró pénzem úgy csipegetek! szvsz az a legjobb nekünk hogy ameddig bármilyen jó hír nem jön akár a t, akár más addig legyünk 4100 és 4300 között szépen nyugodtan békében :) aztán majd robbanhatunk! Tudom, hogy ez a tőzsde, de esküszöm olyan lelki megnyugvás amikor nincs itt veszekedés a fórumon! A többi topic most forrong, sajnálom is őket! Tudom, hogy ez itt is csak addig tart amíg pihen a 4IG, de most ez jó :)
Ez a hét ahogy indult a többi papír rallyja miatt, azt gondoltam katasztrófa lesz! Persze egy egész kereskedési nap szinte hátra van ma, de én megpróbálok ma lazítani! És ha ma 4000 azaz négyezer felett zárunk bárhol, akkor én a többi papírhoz képest sikeresnek könyvelem el a hetet, és jövőhéten erősödhetünk!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...