Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy gondolom,hogy a HVG-és cikk miatt pár kicsi ráugrott és ezért léptük át a 4200-at.(Pedig próbálták dugózni) Nekem úgy tűnik,hogy a 3900 - 4500-as sávban leszünk az akvikig,mert a nagyok itt akarják tartani. Kérdés az,hogy mikor lesz???és hogy milyen cégek jönnek? Ha jön addig nagyobb megrendelésről hír,akkor kitörhetünk felfelé. Akvik után cél a 6000 áttörése :D
Vagy egyszerűen csak az van, amit Kocka írt! Td longokat megint kiszórták, lejjebb nem adja senki, hétvégére meg senki sem akar 4IG nélkül izgulni, hátha bejelentenek valamit! :))
Lehet :) Megnéztem a cikket, azt írják, hogy a távközlési adó csökkentéséért cserébe adhatják oda a Tsys-t valahogy. Mert eddig az adót fizették, de kaptak IT megbízásokat a cégen keresztül, így ha eladják, akkor az adó csökkentését várhatják talán cserébe. Így a Tkom eladása viszont nem valószínű. Bár említik az Opust, mint lehetséges vásárlót, csak találgatásként, de a 4iG-nél meg kiemelik Tiborcz körét (?), mint kapcsolódást a céghez. Illetve Rékasi Tibort, a Tsys vezérigazgatóból lett Tkom vezetőt, aki több amúgy különálló részleg vezetője is lett (pl. jog), ami szerintük azt mutatja, hogy így jobban magánál tarthatja az információt. Remélem, nem értem félre a cikket, azért nézzétek meg, ha gondoljátok.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...