Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Morricone /Nanus ,tulajdonképpen mire számítasz a 4IG- val kapcsolatban ? A mostani beírásod alapján gigabull, az előző napokban meg csak negatívan írtál róla .
Még akad,estben már egy hónapja irtam nekik,többször is ,hogy véleményem szerint hamarosan belevesz valaki!! Megjelent tremmer úr!! Talán már kapcsoltak!! Opiban megírtam,hogy fúzió miatt nem nagyon fogják elengedni,mert nem érdekük a magas árfolyam most!! Bohockodtak velem,de végeztem Velük,van egypár pár forinton opit vett fórumos akik felbeszélik a beragadtaknak!! Ide tették Jászait,hogy csak ez legyen a dolga.azt gondoljákott azért,hogy 4-igét tönkretegye!! Nagy tévedésben vannak!! Na mindegy,Lázár anno azt mondta kell egy saját telkos cég!!! Na szia"morricone"""!!!
Egyébként pedig csakis azért ír ide, és ennyit, mert mindenhonnan ki van tiltva, tiltják még a kamu profiljait is, egyedül csak te engeded poreci, hogy itt rontsa a levegőt! A károkozása miatt ezt már csak azért is bánom, mert köztudottan miatta, és a hasonló para.ztok miatt egyre kevesebbet fórumozik pl Vakarcs, bigdeal, cashattack, és még jópáran, akiknek az írásait ezerszer jobb lenne olvasni, és velük eszmecserét folytatni, mint ennek a ......-nak, mert legalább ők hosszú távon gondolkodnak, nem pedig szívatják, és idegesítik az embereket! Azért bízom benne, hogy meggondolod magad, és kitiltod a jó francba innen! És nem lehet ezt a bunk.t figyelmen kívül hagyni, mert a kicsiket tényleg meg tudja ijeszteni, és az nekünk fájdalmasan sok nulla ........! Köszönöm!
Ez így túlzás. De ha modi nem aktív akkor pompi és köre szabadon garázdálkodik. A felhúzáshoz, milliárdos forgalmakhoz ő lepkefing. Olyankor az van amit a nagyok akarnak, de ilyen pangós időszakban biztosan jelen vannak a pompifélék és csapataik
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...