Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pontosan, csak nekem ez ma nagyon feltűnő volt és nem bírtam szó nélkül hagyni azt hogy itt holnapra is limites esést meg összeomlást vízionálnak az emberek, akik amúgy tőzsdei kereskedéssel foglalkoznak és mindíg is működnek ezek az alapvető módszerek. Volt egy időszak a 4igben, 2000-2100 között amikor sok próbálkozás volt a leöntésre és nem működött. Az volt az oka, hogy a kemény mag tartotta a papírokat és nem hagyta magát kirázni. Egy ekkora emelkedés sorozat közben nyílván nagyon sok új ember jött a papírba, várható volt egy korrekció.
Ma délután 1000 darab papírral 300-400 pontot simàn le lehetett küldeni az árfolyamot, olyan üres volt a könyv. Naná hogy egy ilyen ziccert senki sem hagy ki! Utána meg mindenki tolong, hogy alsó limiten hátha pont az ő kis papírjait veszik meg 150 ezer után 1 el, ha kivárta a sorát.
Egyszer csak megtanulják az emberek, hogy az esésben nem adunk el, és, hogy az esést meg is lehet ám állítani! Mindegy, mi igyekezzünk ezt a helyzetet a lehető legjobban kihasználni, és profitálni belőle!
Ha tegnap délután, vagy ma reggel valaki megmondta volna, hogy a grafikonok alapján a mai záró 4240 , akkor most azt nézném, le se feküdnék, de mivel ez nem történt meg ezért megyek aludni.Jó éjt!
Ez így van! Megdöbbentő, hogy a hangulat mennyire el tudja vinni az ember figyelmét a valós kereskedési adatokról. Ez egy full bullos heikin ashi (egyik legjobb trendforduló mutató) gyetya! Pont azért találták ki, hogy láthatóak legyenek a valós folyamatok és ki-beszálló helyek.
Milyen mindkét oldal érveit? 1. Akinek nincs papírja az általában nem azért kommentel, hogy a döntésben segítsen! 2. Ma a trollok nagy része érvek nélkül pánikoltatott! 3. Azok pozitív és negatív véleménye nagyon is érdekel akinek van papírja! Pl: realmadrid és BetStar
Ha ez holnap is így zakózik, akkor kivágom az összes többi papírom és all int nyomok ide. Olyan nincs, h egy trendelő papír csak így megfordul. Ami előtt ekkora fejlődési potenciál van, apport lehetőségek, kbsz-ek. TA alapján is SAR és SuperTrend felett van, zöld emelkedő Heikin Ashi gyertya egy alsó limites nap után is, amely napi átlagárral kalkulál. Na persze. Hogy mi történt ma fogalmam sincs, de ez az ép ésszel ellentétes. Ez nem trendforduló, hanem egy kurva nagy kirázás. http://keptarhely.eu/view.php?file=20190320v00pn2ed9.png http://keptarhely.eu/view.php?file=20190320v00pftcds.jpeg
Ne csináld már , én mint kis tulaj ugyanúgy meghallgatom a trollnak tűnő lebeszélőt , mint a szintén trollnak tűnő felbeszélőt.Ebből tudok információkat gyűjteni a mérlegeléshez.Szimpla elfogult én is tudnék lenni, de akkor minek járnék egy fórumba, ha nem figyelném mindkét oldal érveit?
Kedves poreci! Tudom ez egy nyilvános fórum, de új, egyenlőre kitartó beszállóként szeretném azt kérni, hogy a következő, vélhetően kicsit nehezebb napokon légy gyors, és szigorúbb a tisztességtelen trollokkal, és tiltsd ki őket a fórumodból! Így sem egyszerű a történet, főleg holnap lesz nagyon kemény kereskedés, de a bunkó, lebeszélő kommenteket olyanoktól akik nem is érdekeltek a papírban szörnyű volt ma is olvasni! Persze nem kötelező olvasni, de ez az egy normális fórum van, és bántó a viselkedésük! Nagyon szépen köszönöm!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...