Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Lazítsatok, és ne etessétek a trollokat :) Kár velük vitatkozni, főleg olyannal aki egy másik papírban hatalmasat bukott, és nem bírja megemészteni, hogy másnak lehet szerencséje! Nyugalom, legyen ez egy troll nap, de majd jönnek a bergeniek :)
Rendeben igazad van elismerem, kicsit túlontúl szabadosan használtam az "alulról karcolja" kifejezést. Elnézést kérek. Ettől függetlenül szerintem nem járok messze a valóságtól, ha azt írom, hogy nem ér 112 milliárdot. Mivel ezek alapján, amiket te írtál, kéne 11.250.000.000 forint profit. Szerinted lesz ennyi idén?
Erről beszéltünk már napok óta (drukker és ellendrukker egyaránt) hogy ilyen emelkedés mellett teljesen normális egy nagyobb korrekció, mielőtt újra emelkedhetne. Kb 3 nap felső limites rohanás után és 2300-5000 ugrás után egy esés miért okoz pánikot?
400 milliárdos értékhez kéne 21 ezer feletti árfolyam. 1-2 nap alatt bőven 6000 felett az nem lehet akármi, mert ha mostantól limiten zár is minden nap a héten akkor is max 7550 lehet péntekre. Nem szőrszálhasogásként írom, csak ne írjunk már olyat ami ennyire félreérthető. 112 milliárdos értékhez (6000-es árfolyam) 75 milliárdos árbevétel kell 15%-os profittal, ha jól számolom.
Nevettem én már eleget nyugi, nevssen az aki 5100on beletolt egy kocsit, mert nyomjátok a 20.000 es beültető dumátokat...itt is lenne kinek a körmére nézni
Az OPI és Konzi is csak akvik után hónapokkal kezdtek csökkenni. Itt még nem volt akvi. Egyébként láthatod, hogy nem nagy mennyiségekkel vitték le, egyértelműen a lenyomás a cél, nem a tömés. Lenyomni meg mi értelme lenne! Csakis átmeneti célból nyomhatta le a lenyomó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...