Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én még vettem is. A sok új szereplőt akik most idejöttek megmondani -egy árfolyam húszszorozás után egy 15%-os esésre - a tutifrankót meg felfüggesztettem 3 napra. Sem indoklás nélküli le, se felbeszéléseket igyekeztem törölgetni. Tartsuk meg a higgadt és normális topikot szinvonalat.
Ha eladom szólok, így korrekt. Amúgy egy hónapja már jeleztem, hogy az 5 M Ft-os személyi kölcsönömet visszafizettem RV eladásból. Pont rosszkor (2600 környékén). Azt is "bejelentettem". Arra is leminuszoltak vagy 6-7-en.
Egy darabot sem adtam el :) ma lazítás van! mindenki tudta, hogy jön ilyen nap :) lesz máskor is ilyen? persze, hogy lesz! kirázzák a pánikolókat? mint a szél! élvezik ezt a trollok? nagyon! fognak még sírni az emberek, hogy lemaradnak a rallyról! persze, hogy fognak! amikor újra emelkedik a papír fognak írni a trollok? nem, meghúzzák magukat, vagy annyit írnak ez újabb becsapás lesz! kire kell hallgatni? saját magatokra!
Kiváncsi lennék, az eddigi frankó emberkék, akik nagy-szuper-mega profitot hoztak össze a papírban a jó időben történt belépésükkel, azok közül hányan adták ma el és szórják folyamatosan szép csendben, miközben minden nap ment a szöveg meg az észosztás a felfelé irányt illetően!!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...