Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Miről beszélsz? Ezzel a kormányzati hátszéllel a legerősebb növekedési potenciállal rendelkező papír! Te nagyon nem vagy képben a magyar viszonyokkal, ha így beszélsz.
Tegnap megírtam 4900nál hogy korrekciót várok. Nos meg volt de ilyen heves, nagy forgalmú esésre azért nem számítottam. Egyébként meg annyi történt hogy a tegnapi limites emelkedést visszaadta. Azért gondolom a tegnapi 4980-as nagy vevők nem azért vették mert innentől esni fog. Tudják ők mennyit fog érni, nem véletlenűl vették.
Amire reagáltam hozzászólás nem arra vonatkozott, hogy ma visszamegy 500re...hanem, hogy az árfolyam miért rohant előre és miért van itt..."azért, mert a jövőt árazzák". Amúgy tőzsde erről szól és még el is fogadnám, ha ez a papír a Nasdaqon lenne és nem lenne benne a hazai politikai holdudvarnak többségi részesedése! Mert igy csak egy wc papír...
Nem hiszem, hogy lesz. De a tőzsde a jövőt árazza, plusz ez ML papír. Ha most azt mondanák, hogy 2 év múlva a leírt kétszerese lesz a profit és ehhez ezt meg ezt a pályázatot le is papírozták már és minden adott, hogy leszállítsák, akkor szerinted két év múlva lenne 6e vagy most 15e? Igen, magas az árfolyam most, nem is azért tartjuk itt páran mert az most reális, hanem mert elhisszük, hogy az lesz.
mert nem gondolkodnak...sokan itt sincsenek, és csak azt látják..jaaj..esik! Ha a cég eladott, lám csak menekül a kapitány ?! Pedig egy korrekció várható volt, ráadásul ha lehiggadnak a kedélyek megy tovább, ez volt október- nov.-ben is. Észnél kell lenni..nem beijedni..viszont be lehet szállni, venni..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...