Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Húúú de nagyon mellé trafáltál! Vakon vagy de nagyon! Persze ha nem lesz igazad (miért is lenne), annyi már nem lesz benned, hogy bocsánatot kérj a sok hülyeség miatt!
Jah, a semmire megy ennyit egy papír, aminél még egy Wallis is fényévekkel többet ér. Egyszerűen csak szerencséje van annak aki benne ül 400-ról, a Konzum se ment ennyit. Mondjuk nem tudom hányan tartják azóta full tőkével, szerintem Mészároson kívül kevesebb mint 5 ez a szám. Ez a papír most csak full szerencse.
Eladtak pár tizezer darabot a 18.8 M db-ból. Nagyobb tömés ne legyen. ha hülyék adják el, amikor a világ pénzét ki lehet venni a 4iG-n keresztül a kasszából. Ez nem arról szól, hogy felverem az árfolyamot és eladok valamennyit. Aranytojást tojó tyúkot nem vágunk le vasárnapi ebédnek... Amúgy minden károgót befizetek egy whiskey-re: https://coub.com/view/12ix0y HÁLÁT ADOK A JÓISTENNEK, HOGY CSAK 2x UGROTTAM KI 4iG-ből 2018. nyara óta (300-nál és 970-nél). HA RÁTOK HALLGATTAM VOLNA MOST A FEJEM VERNÉM AZ ASZTALBA. Tudom, már sokan vannak így.
Hagyjad, nem éri meg. Ennyi kellett csak nekik, sőt, látod mi volt itt az elmúlt hetekben. Ma csak azért voltak takarékon, mert más papírok is limittel mentek fel. Eddig még volt bennem némi sajnálat, mert beszopódtak opussal meg kitudja mivel. De most már nincs. Komolyan, úgy vagyok vele, hogy oldalazzunk inkább hetekig, aztán pár száz forinttal mindig menjünk feljebb és szép csendben haladjunk, mint hogy ez a rosszindulatú mocskolódás menjen itt minden nap.
Nem csökkenne,mert ha 6% az akvi.Pl. 90milliárd a kapitalizáció és 5,4milliárd az új részvény akkor valószínű a felét fogja kapni az új cég tulaja,a másik felét majd mészi jegyzi le. ebben az esetben nem változik semmi %-osan,de viszont db-ban a közkéz nagyobb lesz,mert az eladónak 55 alatt lesz részvénye,tehát közkéz lesz. Valószínű több akvi egyszerre és így még nagyobb lesz a közkéz,ami majd az alapok figyelmét jobban felkelti és ezért is szép a jövőnk itt szvsz.
Ha az akvi nagyobb lesz mint 5%, akkor szükségszerű volt, hogy közkezet kell növelni. Mert ugye az nem mehet 25% alá. Vagyis küszöbön állhat már az akvi. Nem fognak egy olyan amatőr hibát elkövetni egy bux kosárban lévő papírnál, hogy az akvi miatt 25% alá csökkenjen a közkéz.
Miért ne vette volna? Nem tudta hogy tulaj adja, erről szól az egész :DD Te ilyen naiv vagy? Opust is adták, Csányi is adta az Otp-t 4600-nál milliárdos tételekben amit meg is vettek. Aztán este leesett a tantusz kitől vették :) Utána szép lejtmenet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...