Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pár napja még viták zajlottak arról, hogy mennyi a limit. Emlékeim szerint korábban te is elvétetted, hogy mennyi a 4IG-nél. Már akkor is azt hitted, hogy 15%, pedig 20 volt.
egész pontosan azt mondtam, amikor bekerült a BUX-ba, hogy addig a módi tekerte fel az árfolyamot, onnantól viszont jöhet néhány nagy is. ÉS mivel eladók csak minimális mértékben lesznek, ezért egy vételi pánik szituációt várok. Ezután álltam be egy kicsit tLongozni...
Egyébként 4ig pozi kis darabkáját eladva extra hozamot tudna ma sok ember elérni más kis papírban, mivel sorra húzzák limitre öket. De ez csak halk tipp a mohó embereknek, akiknek a 4ig pakkjuk pár százalékával játszani akarnak ;)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...