Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagy van egy megérzésed. Vagy hallasz egy fülest. Akár szándékodon kívül is. Ilyen is volt a fórumban. Itt egyet lehetett tévedni annak, akinek 300 alattról volt részvénye: ki-be szaladgálni. Én például 600-nál eladtam a felét. Illetve még egyet lehetett tévedni, mérgelődve időben vissza nem szállni. Ilyen is volt a fórumban. Ne rontsd a fórum hangulatát. Köszönöm.
Még a tozsdesek közt is igen ritka, akinek szabad 5 millaja van, azt is egyetlen dologra , a mészáros jelenségre téve. Akinek szabad 5 millaja van arra, hogy 100-at csináljon, igen módos ember ....akinek vállalkozása van, abba kell visszaforgassa, akinek még nincs háza,arra megy rá évekig mindene, akinek gyerekei vannak, annak rájuk. Meg az ilyen dumák ki tudnak akasztani, hogy csak két forumosnak kellett hinni, és hopp jött a százmillió....nyilván valaki az 5 millió likvid teljes vagyonát egy cikkre és két forumos véleményére alapozva teszi fel valamire....tök hihető
Hát nem hiszem.2,3szazalekos a 4Ig 180milkat adott el a 2miliardos forgalomba.amit egyből valaki megvett.Szerintem úgy lesz hogy valameddig még elmegy az arfolyam.ott valaki venni fogjameh tovább.Lehet a 4Ig tulajok ki is szállnak.Ujjak lesznek
Kérdésedre egyszerű válaszom, ahogy te is írtad: " erős korrekció esetén nem érdemes még inkább kis pluszban kiszállni, hogy emelkedésnél visszavásároljak?" De ez az én gondolatom. Így döntsd el neked mi esne jól,. Van,aki kivárja a korrekció végét nem ad el és majd évek múlva adja el,mert hosszú távon tervez. Az a lényeg a döntést te magad hozd meg,miután minkenkit meghallgattál. :-) Sok sikert a startégia kialakításához!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...