Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Továbbra is az a véleményem, hogy nincs lutri :) Ma limit után két "jelentősebb"eladó volt akik kiszálltak 10 és 13 ezer darabbal, és ha megnézitek semmilyen pánikot nem keltett, hiszen miért is keltene! Ma nagy tételben sokat vásároltak, magas limit, és limit közeli áron, és ennek célja van! Akkor lehetett volna kicsit aggódni, ha nyitón elindítják a vásárlást nagy tétellel, és utána az apró vásárlások miatt ment volna limitre, de nem így volt! Én nagyon nyugodt vagyok, és érzem, hogy a nagy események még csak közelednek! Üdv az új beszállóknak! Jó utazást, és szép nyerőt mindenkinek!
4980-an mindent megvesznek. Rövidtávon a holnapi már lutri. Nap elején még mehet aztán lehet korrekció, szerintem. Bár most is nagyok vettek, volt hogy 15000 db-ot egyben kivettek 4980-on.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...