Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
bigdeal , hol pingpongozol? Én Bp-en már régen keresek egy helyet, ahol lehet normális körülmények között ütögetni... Csinálhatnánk egy anonim 4IG tulajdonosok baráti körét (4IGTBK)...:-) Bocs az offért...
A 2000 utáni közvetlen emelkedéskor poreci azt mondta, hogy szerinte csak a modi pörgeti át a részvényeket, azaz spekázza fel az árat önkötésekkel (vagy az ML céghálózat kötöget egymással). Persze betársultak a kicsik és a spekák. Most változott a helyzet annyiban, hogy új nagybüfik is veszik?
A nagy oromkodes mellett pár kérdés: Ki veszi! Miért?Milyen információok lehetnek a birtokában Tsystem?Huawei?800miliardos megbízás?Telenor?csak ötletek ezek
Nincs jelentősége az 50-es lépésköznek. 2.000 Ft-os árfolyamnál egy lépésköz, tehát 20 Ft 1%-os változást jelentett. 5.000 Ft-os árfolyamnál egy lépésköz, tehát 50 Ft szintén 1%-os változást jelent.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...