Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pont ezt írtam! 4.9k-ról úgy vett valaki 300milláért, hogy sokszor otp-ben sincsenek ekkora vételek! Az aki ilyet tesz mit tudhat? Hát ezért balgaság ezt itt eladni...el jön majd az ideje, de az nem itt van még!
Ha azt látnám a kötéslistán hogy Mari nénik veszik akkor lehet én is megijednék de itt 50 millás kötések vannak, úgy veszik nagyban mintha nem lenne holnap. Na ezért is érthetetlen egyesek borítása.
Ők azok akik tényleg megijednek az opus-konzi után, és úgy dobják be mintha itt lenne a vég egy limit (vagy szebb emelkedés) miatt :) sajnálom őket, de bizonyára szép nyerőben vannak ők is! nekik jó, nekünk pedig a jövőre nézve nem számít ha realizálnak! más meg örül, hogy legalább be tud szállni! legyen mindenki boldog!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...