Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rajzolják a chartot...kérdés mifélét. A TA alapon pár hete hangoztatott ELLIOTT kitörésnek híre hamva sincs. Ennyit arról, mennyire érvényes a TA az ML papírokban.
Én régebben többször írtam,hogy a vezérkar lehet nem kéri az átsorolást (Így nyugodtabban gyűjthetik a papírt),de a BÉT átsorolhatja: "A Tőzsde évente kétszer, az egyes időszakok utolsó napjától számított 30 (Harminc) napon belül a Bevezetési és Forgalomban Tartási Szabályok 3. számú mellékletében foglaltaknak megfelelően felülvizsgálja a Részvények Prémium kategóriába tartozó részvénysorozatok besorolását. A vizsgált időszakok március 1-től augusztus 31-ig, valamint szeptember 1-től február 28/29-ig tartanak. ""22.4.3 A Tőzsde köteles az átsorolással kapcsolatos vizsgálatának eredményét a vizsgált időszakot követő 30 (Harminc) napon belül a Közzétételi Szabályok rendelkezései szerint közzétenni, és kategóriaváltozás esetén arról az érintett Kibocsátót közvetlenül írásban tájékoztatni. " A lényeg márciusban megtörténhet az A kategóriába sorolás. Úgy nézem az autógumi kidurrant mára és az ESTet is húzza a 100 alatti szint. Ha lesznek hírek jönnek majd a spekik ide is.
Járatják a papírt. Kicsik nem nagyon ijedeznek és nem szórják. Nekem irányított kereskedésnek tűnik. Úgy gondolom,hogy hamarosan feljebb fogják tenni a kereskedési sávot,mert ezeken a szinteken nem nagyon tudnak nagyobb mennyiségű részvényt szerezni. Lassan a több hónapos csendnek és vége kell legyen a papír körül. (Nekem úgy tűnik,mintha csak szándékos hírzárlat lenne,hogy a kicsik ne figyeljék a papírt.) A spekik más papírokat figyelnek most. Mehetnénk kicsit surranó pályán és majd jönnének magasabb szinteken. Viktor tegnap megmondta a tutit. Az üzletembereknek kiadta,hogy a külföldi terjeszkedés a cél. Hazahozni a nyereséget,amivel pótolva lesz az amit most kivisznek külföldre. 10 évet adott rá :D Most még nehéz elhinni,de K-európai nagy cég leszünk. Ezért kellett Mészároséknak tőzsdei társaság. Így könnyebben terjeszkedhet és jobban átlátható.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...