Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szvsz a decemberi hasonló korrekció volt, mint ami az Opusban volt 2017 júliusában, csak ott gyors esés volt, lassú emelkedés, itt fordítva, de ez részletkérdés. Ez a szűk csatornában mozgás valami nagy elmozdulást előlegez meg nem túl hosszú időn belül. Szvsz emelkedni fog az árfolyam, mert ez az 5-szörözés (utolsó tulajdonszerzés óta) ML-léptékben nem nagy szám, és már csak egy jó casus belli-re van szükség, hogy felfelé induljon, ez lehet Q4, vagy prémium kategóriába sorolás akár.
Ezt rossz lelkesítő példának mondanám, mert mivel előtte meg leverték 2000-ről pár nap alatt 1660-ra, aztán még lejjebb. És igen, azt se kisbüfik csinálták, de ettől nem lettünk se okosabbak, se lelkesebbek.
Megértem, ha van olyan speki aki unja ami most megy. De azt azért senki se feledje el, hogy dec 28.-i uccsó kereskedési napján 1530-as alja volt a részvénynek, rá 2 kereskedési napra meg 1980 volt a teteje!!! Csodákat tud ez a papír, és valszeg nem mi kisbüfik húztuk meg újév tiszteletére! A nagy kitörés óta nem volt ilyen szűk a napos boli!
Nyilvan engem is zavar ez a szocsozas itt 2000 kornyeken, de meg mindig messze ebben a cegben van a legtobb potencial, igy nem igazan ugralok. Nyilvan masban is megforgatom a penzem kozben, de itt a nagy resze itt van hosszabb tavra. Hamarosan mar hireknek is kell erkeznie. Azert egy nagyobb tender / kozbeszerzes elokeszitese nem 1-2het... igy varok turelmesen. :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...