Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
szerintem ez csak a 4IG-nél új, az épület tervezéssel foglalkozó cégnek ezek a tevékenységei voltak. Azaz ilyenkor természetes, hogy a beolvadó cégek tevékenységi körét és pl. létező bankszámlaszámait az utódvállalatnál is rögzítik...
Épületépítési projekt szervezése Építési terület előkészítése Egyéb kiadói tevékenység Film-, video-, televízióműsor-gyártás Információ-technológiai szaktanácsadás Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás Műszaki vizsgálat, elemzés Reklámügynöki tevékenység Irodagép kölcsönzése (beleértve: számítógép) Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység
semmi, csak hogy közzétettték a beolvadást. Aida, tényleg mi értelme van ennek, hogy az amúgy midnenki számára egyértelmű adatokat és a régi vagy még annál is régebbi cikkeket belinkeled, mintha az friss lenne, vagy lenne információ tartalma? Csak azért mert rosszul érzed magad a virtuális csendben? Úgy érzed, ha valaki nem ír valamit a topicban, akkor a papír feledésbe merül és nem fogja venni senki sem? Ha ezek aggasztanának, akkor azért megnyugtatnálak, hogy ez szerencsére nem így van, illetve, ha a módi azt akarja, akkor ha naponta 1000 beírás van, akkor is 20%-kal fog esni az árfolyam...
Én augusztustól olvasom a topikot, néha hozzá is szólok, bíztam a papírban, a legtöbb pénzt ezzel kerestem, pedig benne voltam a konzum-opus rallyban az elejétől kezdve, úgyhogy itt az induló tőkém már elég jelentős lett. Utólag is köszönet Nektek!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...