Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem nem volt nagy hír,de mivel régen volt a részvénynél hír így figyelem felkeltő hírnek minősül. Sokan most jönnek rá,hogy más informatikai cégek is fognak a 4IGvel szerződést kötni (melót adni neki) mert 1-2 év és megkerülhetetlen lesz a nagyobb projekteknél. Alig voltunk kicsik a papírban és ha jönnek a megrendelések tavasszal (akár havonta is)még jobban fogják sajnálni,hogy nem szálltak be. Lesz majd kapkodás. Tartom azt a véleményem,hogy nyárra belecsípünk a 3000be :) Szépen járatják a papírt. 115millás forgalom 17 perc alatt és 2140ft-os árfolyam.
Sziasztok! Nem látom a jövőt, inkább csak óhajtom és bízom a jóval magasabb árfolyamban...de a tegnapi nap gyönyörűen rávilágított, miért életveszély 4IG részvényünket alapos megfontolás nélkül eladni!
Nagyon erős már ez a támasz. Választanék már egy magasabb szinten lévő gyengébb támaszt, ami még erősítésre szorul.:) 2200 fölött, ami le-lenéz 2150-ig.:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...