Azért az elég durva,hogy a műhold hír óta zuhantunk 20%-ot...Volt ott pár combos vétel,emlékszem az első kapásból 30milla volt,lehet ezek a befektetők unták meg 550alatt...kitudja.
I have no ideai what u talking about Friend... De nagyjából értem, hogy mire akarsz utalni, ebben az esetben A=C, Akkor A:286-716=430 C=520+430=950 Így? :)
Ezzel azt akarod írni, hogy a 286-716 emelkedés az 1.-es hullám, annak ABC korrekcióját fejezte be a mai nappal. Ebben az esetben az 1.-es emelkedés korrekciója nem jön vissza Fibo0,50-ig se, mert az 501 forintos árfolyamon lenne meg. Azt olvastam, hogy a 2.-es hullám korrekciója tipikusan az erősebb és Fibo0,382-ig szokott tipikusan visszajönni. Olvastam, hogy vannak esetek, amikor a 2.-es hullám nem korrigál rendesen, akkor a 4.-es hullám korrekciója lesz erősebb? Erre akartál utalni?
És nemhogy a legolcsóbb, de a legerősebb fundásan és szakember szinten. Amit még hiányolok, az az üzemeltetés. Egy Invitech kaliberű cég/apparátus kellene még, ami tud jól üzemeltetni. 3rd level mérnökökkel, és jó-erős 1th-2nd support csapattal. Na egy ilyen szakmai erő akvirálása lenne ütőképes. Telephely meg vas nem téma, azt megveszik szotyiért, vagy üzemeltetnek a felhőben. Szakember kell!
Szépen leírtad. Én is úgy gondolom,hogy jövőre a 4IG eléri azt a cégméretet,hogy itthon megkerülhetetlen lesz. Szépen,okosan építik a céget. Több új üzletágban megjelentek,ahol gyakorlatilag a meglévő ügyfélkörüknek is kínálhatnak újabb szolgáltatásokat,azaz ezek az üzletágak a következő években nagyot növekedhetnek. Remélem az újabb vírus parát a cég kihasználja és még idén lesz további akvi is. Egyébként nem kéne az OPUSsal foglalkozni,nézzük inkább a BÉTen lévő informatikai cégeket,amikhez képest a 4IG a legolcsóbb.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.