Péntek van és nincs jó hangulat a tőzsdéken. Most kéne a papírtól 1 betyáros hajrá és 500-ig felliftezni. Persze előtte benézetni 470 alá,hogy 480-on újra előbújjanak az eladók.
nekem az is elég madrid, ha megosztod az új év végi céláradat.. te elsőként jelentetted ki büszkén az árfolyam halálát és, hogy örüljünk ha 600-ig visszajön. ez a sztorid sem áll nekem össze, sorry.
#6744Vagy azért zártunk 461en mert madrid hallott valamit és vett még 20k darabot:-)” Csak ne erről szóljon a fórum! Őszintén ezt se lenne kötelező neki megírni, megtette! Az árfolyam okosan mászik és támasztja alá Őt! Drukkolj ne szapulj!
Hát madrid én csak ezeket találtam. Hol van az az utolsó beírás, ahol jól bevásároltál???
4IG Nyrt reszvenyesek.
hétfő, 17:28
Vagy azért zártunk 461en mert madrid hallott valamit és vett még 20k darabot:-)
4IG Nyrt reszvenyesek.
hétfő, 17:27
#67444IG Nyrt reszvenyesek.
hétfő, 10:40
. Ez egy fórum ahol
mindenki leírhatja a véleményét a részvénnyel kapcsolatban,
személyeskedés nélkül. Tévedni lehet de tavaly nyár óta be kell ismerni,
jól látom az irányt. Januárban én vártam egyedül 400ra, feel pihenőre
is küldött, erre bejött a várakozásom.
Alig 2 napig nem írok és már velem foglalkozol. Különben meg olvasd el az utolsó beírásom, nem vicc volt. A meglévő pakkom mellé bevásároltam, remélem az információm helyes és nem vertek át. Ottone részvényem nincs. Szép jövőt! Hajrá 4ig.
Két madridi idézet a múlthétről: "Hogy én mit kaptam egyesektől a múlthéten amikor megírtam hogy itt az emelkedés vége.. Árfolyam 420-460 között fog mozogni vagy ha Usa elindul le akkor 400 alá is mehet szerintem." Akkor most igaza van vagy nincs? :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.