"A Magyar közlöny szerdai számában megjelent rendelet szerint központi integrált gazdálkodási rendszer bevezetésére készül a kormány az állami kórházakban, írja a portfolio.hu. A fejlesztésre 8 milliárd forintos forrást irányoznak elő.A határozat a központi kórházi integrált gazdálkodási rendszer megvalósítása érdekében szükséges intézkedésekről és az ezekhez szükséges források biztosításáról címmel jelent meg, és komoly informatikai fejlesztést készít elő az egészségügyi ellátórendszerben.A rendelet kimondja, hogy „az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által fenntartott kórházakban egy egységes, modern technológiai alapon nyugvó, központi integrált gazdálkodási rendszer kerüljön megvalósításra a Kormányzati Adatközpont felhőtechnológiáján alapuló informatikai környezetben”.Október végéig a belügyminiszternek, az Emberi Erőforrások Minisztériumával és a pénzügyminiszterrel közösen jelentést kell készítenie az informatikai rendszer felállításának eredményéről."
"Katona éjszakai őrségben állviccekEgyszer csak zörgést hall: - Állj! Ki vagy? - Anyád az a demizsonnal! - Anyám, állj! Demizson: tíz lépést előre!" -Állj, ki vagy? -Monavis vagyok egy rakat pénzzel. -Monavis, állj, rakat pénz: tíz lépést előre.
Reméljük MONAVIS nem száll vissza. Ha vége a víruskorszaknak meg lehet nézni a részvénykönyvet. Kérdéseidre nyilván nem tudjuk a választ. A kereskedésből annyi látszik, hogy gyűjti valaki szép csendben a papírt. Ha félsz használj stopot szerintem.
Jó estét kívánok! Azt olvastam, hogy Rogán """"barátunk"""" kap egy szakajtó manyettát, amit el kell vernie. Vajon a Monavis fedőcégén keresztül visszaszállt? Vagy más cégen keresztül? Lehet sejteni, hogy digitális oktatásba önti a milliárdokat? Nevezetesen 4iG-be? Kezdek újra optimista lenni. Egyben félek ismét longba fordulni. Köszönöm! Szép estét Mindenkinek!
400ft alatt is ez volt azt hittuk sosem viszi at most ez van 500ft-nal. Nagy a csend itt nem jonnek a bejelentesek de majd,ha elkezdik csepegtetni utana mas lesz a matek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.