Igazad lehet én is így gondolom. Pár kicsi átjött és mindjárt sokkal feljebb került a kereskedési sáv. Az a nagy kérdés, hogy mennyi jöhetett át, vagy esetleg van 1 nagy gyűjtő és ő is mindjárt feljebb állt. Digi eszközöket a kiszervezés után 2 hónapon belül eladták. Szerintem az AH1 vagy AH2nek is ez lesz a sorsa még idén, részben értékesítik az egyiket. Utána jöhet majd az igazi hegymenet. 800on 40edb eladó :D Várják az eladókat 800 alatt, de nem nagyon jönnek. Napi átlag 810 felett :D 800ft és 314milla
Nekem most úgy fest, hogy az opus-os emelkedés inkább volt nagybüfi szagú, hozzánk pedig onnan jött be speka tőke. Szóval itt még nem valódi befektetés okozta ezt a rántást. Ugyanezt látjuk az Akko-ban is. Oda is átment 3-4 kisbüfi spekázni és 20% pluszba rántották a döglött halat. Szvsz Opus és talán Appeninn amiben van valódi investment tőke, a többi egyelőre nekem még speka tőkének tűnik.
Az jó ha nyerőd van. Szvsz. itt nagyon érdemes várni. Én egyébként most min.2 évben gondolkodom a papírral. Azért ha 1500 körül lesz a részvényeim 10%-át eladom, mert nekem csak ez van. Osztalékokból még bővítettem és nagyot kaszáltam OTP certiben és annak a nagy részét is ide forgattam. Nagyon nyugodt vagyok a cég kilátásai miatt. Ülök a kezemen :D 794ft és 294milla
Nem vagyok bukóba,nagyon jól állok!Amit ezzel a sok szarral csináltam összes mínuszt,múlt héten megkerestem csak!4ig be is milliókkal plusszba vagyok most is,kápém is sok van,nem panaszkodhatok!100ból 10 ember van megelégedve?nem vagyok benne biztos!úgyhogy én nem kell szóljak egy kurva szót se,ha így nézzük!
Hát ha (egy-)két éve ül a papírban és most "nullázza" magát a nominál értékét a 4ig pakkjának, tényleg nagy mesügének kell lenni eladni. Akkor üljön bele még pár évre és nézze meg mi lesz, annak az X millió forintnak már úgyis elbukta a 30%-40%-át inflációban (az elmaradt pl. állampapírhozamokkal ne is számoljunk). Ha valaki ül magasabb árfolyamú vétellel a papírban az elmúlt két évben már annyi veszteséget szedett össze reálértéken, hogy kár kiugrani, miközben a fundamentumai meg egyre jobbak a cégnek és osztalékban, későbbi értékben simán behozhatja a mostani negatívot.
Mondjuk azért adja el, mert az elmúlt másfél évben összesen nem zárt a részvény 900Ft körüli árfolyamon 3 napot. Esetleg megpróbálja minimalizálni a veszteségét, mert nem bízik benne, hogy belátható időn belül akár csak nullára is mehetne. Mellesleg 1000 fölött is várakoznak páran.
Lehet, de azért a 80%-ot kicsit soknak tartom. (Csak megjegyzem ha a fórumokat olvassuk akkor 80%-a a nyerő :D Na ezért nem hiteles a fórum. Sokan elvesztik a pénzüket, de itt okoskodnak.) A véleményem az, hogy sok kicsi az elején bukik mikor elkezdi, mert amikor 1 részvény csúcson van és mindenki arról beszél kényszert érez, hogy ő is vegyen, hogy ne maradjon ki. Persze utána esik a részvény :D Ha a tvben beszélnek, hogy csúcson az OTP, csúcson a BUX engem is többen hívogatnak, hogy mit vegyenek. Én persze kérdem tőlük, hogy miért nem vettek mikor olcsó volt? Nagyon érdekesek az emberek :D Itt is sokan megrögzötten ugrálnak a részvényekbe és meggyőződésük az, hogy belevettek akkor emelkednie kell a részvénynek, ha eladják akkor meg esnie :D :D :D . 4IGnél remélem jelentés után Jászai teríti a lapokat és kiadnak 1 komoly eredmény várakozást, üzletáganként a következő 2-3 évre. Persze a körülbelüli osztalékot is közölhetnék. Legjobban az AHcég részbeni eladása érdekelne, mert az szerintem kegyetlenül megmozgatná az árfolyamot. Jászai több 100milliárdos értékről beszélt. Annak ha 50%át értékesítik akkor szvsz. több mint 150milliárdos bevétele lehet a cégnek. Az már jelentős összeg és közben jön a 68milliárd is. Hát van sztori a papírban, hadiiparról nem is beszélve. 801ft és 271milla Szépen hűtik az emelkedést, de nem sok eladó bújt elő.
Sokan szokták írni, hogy máshol mennyit kerestek. Sajnos a többség nem. Ha nyernek beírják a fórumra, ha buknak csendben vannak. A többség így működik. Sokan vannak akik a nagy lefelé körben szinte mindenüket elbukták, mert áttétellel voltak az OTPben és már 16e-en zsákolták. Több kisebb papírban csőd lett, sajnos ott is sokan buktak. Persze párnak sikerült a hullámokat jól meglovagolni, de ők kevesen vannak. 795ft és 244milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.