Én azért megköszönöm, hogy anno a 700-as 40K dugót kiszedted, mert arra indultunk meg. Ez így persze egy szimpla speka felkör lett, de meglátjuk, hogy hol lesz az alja. Ha 720 felett megállunk, akkor az újra egy jó bázis lesz.
Másfél hónapja 650ft volt, most 778-800 közt mozog. Jó ez és a lényeg, hogy nagyon jó lesz. 800as szintet is szépen ki kell mozgatni, hogy előbújjanak az eladók. Sokan ilyenkor csak beugranak a papírba, ha ők eladják, mehetünk tovább felfelé. Lesz még erő a papírban, most kicsit pihen. AH-ás cég eladása után akár jöhet majd 1 gyenge duplázás is. Az a kérdés hol lesz akkor az árfolyam és mikor történik meg a tranzakció? Szerintem akkor már 900nál járunk majd és úgy gondolom, hogy szept-nov. közt megvalósul. Utána jöhet majd 1 nagy rally. 779ft és 19milla
Jon a szokasos forgatokonyv, a lendulet masfel napig tartott, elindul lefele , erre novekszik az eladoi oldal. Kar, hogy nem kotottem fogadast erre, ugyanaz a kotta , mint mindig. Ez a hatranya ha relativ ilyen kis forgalommal emelkedik egy papir.
El is adtad a 4ig-et???és abból vettél MOL-t?jól értem?Hát...Nem tudom...Te tudod!Zajlik itt úgy az élet,apennin,opusz,akko,4ig,kapkodja a fejét meg a pénzét mindenki mit vegyen!
Tudom!jól csinálod!Amennyi a beszállód,meg a darabszámod,kockázatmentesen hátradőlhetsz!Hová tűnt Antink?5milliós plusszban van 2nap alatt a papírral,és sehol nincs!Lehet megvette tegnap előtt,azt rá se nézett azóta?Vagy infarktust kapott,mikor meglátta mi van,azt be se tud írni!Remélem nincs baja!Talán nem bánta meg,hogy idejött!
Régi arcok mindent is felszippantanak https://media.giphy.com/media/v6XQ06UelzAB2/giphy.gif hogy jó magasról tudjanak tömni. Tudjuk kik ők, ismerjük a módszereiket. Legyetek bátorak és okosak! Hamarabb indult, ezért jól láthatóan be is tették a fékeket, hogy hűtsék a kedélyeket. Ne adjátok olcsón, ha nincs eladó, akkor magasabban tudják megvenni a portékát ;o))
Én most azt gondolom, hogy hasonlóan 2018-hoz most is van egy speka kör, akik járják végig a papírokat és belerántanak. Nem (csak) kisbüfik, hanem brokik. Akko is szét volt verve, most rántottak rajta egyet. Teljesen indokolatlanul. Még az Épduferrt is elkezdte tolni valaki, mert most ez egy lehetőség rángatni a tőkét. A kérdés az, hogy a valódi tőke mit fog megtalálni. Én első sorban azért azt gondolom, hogy ott majd a funda dönt. OTP biztos benne lesz ebben a körben, de a többi még nekem homály.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.