Úgy látom itt egy fokkal vállalhatóbb a színvonal, mint a szomszédban, szóval én is idecsűrném a maglátásaimat csak így címszavakban. - 700-on a papír piaci kapitalizációja 200 milliárd HUF körül volt, - JG rádiós nyilatkozat alapján, infláció követő áremelések és a digi infrastruktúra értékesítés idei részleges kiszámlázásával is az idei éves EBITDA 200+ milliárd HUF lehet simán. Ha egy cég egy év alatt kitermeli EBITDA-ban a piaci kapitalizációját, annyit jelent, hogy a papírok kvázi aprópénzen forognak, de még az éves EBITDA 2szeresén sem mondható drágának szerintem. Amint csökkennek a különadók, illetve lejjebb tornásszák az adósságállományt ez a cég kb egy fejőstehénné válik. A felvásárolt cégek hatékony integrációjával jelentősen nőhet a költséghatékonyság is a jövőben. Dióhéjban ennyi.
Nekem is van mind a kettő, de elengedtem, egy pillanatig sem gondolok rá, nem érdekel. A többi kompenzálja. Ott rohadjanak meg, ahol vannak. Az ez egy bosszant, hogy semmi bünti nem jár nekik érte ebben a retkes országban, de ez nem is fog változni, így már ez sem érdekel. Vallom, hogy egyszer mindenki megkapja méltó büntetését.. Ők is.
ott-one -ert kar ott latszott a probalkozas mindenfele iranyba valaki tud rola, hogy mi lett belole? szetszeledtek, vagy valami muhelymunka folyik meg valamilyen keretben?
szerintem nem baj ha szkeptikus vagy. az óvatosság mindig jó a tőzsdén. én ezért nem is szeretem az euforikus növekedéseket. tisztán a pszicho képes romba dönteni emberek életét. én az ottone-nal szívtam meg, de szerencsére az ott elbukott 5M-mat már visszahoztam máshol. de aki oda rakta fel a lakását mert beleőrült a lélegeztető hype-ba, annak most katasztrofa van. széles portfolioban hiszek és diverzifikációban.
Nem fog most vissza esni!ha meg igen,akkor 700alatt vegye mindenki ezerrel!én most könnyen vagyok,ha megy,menjen,ha meg visszamegy 680ra,akkor ALL IN!!!Nem érdekel mi lesz,mindenre van forgatókönyvem,mit csinálok!Szerintem hétfőn 800fölé megyünk,ha tippelnem kéne!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.