Én amúgy még 820 körül is bővítettem a pakkom, most a 700-as árakon nem igazán volt dellám, mert másutt csücsül és fial, és nem gondoltam én se ki fog lőni a közzététel előtt. De eszem ágában sincs megválni a papírjaimtól, se azoktól amiket 820-nál vettem, se azoktól amiket még 640-en :D Jól fognak majd hozni pár éven belül, ebben biztos vagyok.
ca 20% a közkéz... viszont aki nem adta el eddig és be volt ragadva 800-950-es áron, nem értem most miért adná el a pakkját. Iszonyatos bukó lenne, akkor már rég eladta, és máshol megkereste a bukását. Ha most eldobják majd a beragadók, akkor 1000 felett megint vehetik, és aztán sírhatnak. Dunno. Hülye ötletnek tűnik.
Nem tudom mekkora jelen pillanatban a közkéz, viszont nem kevesen vannak évek óta beragadva bőven 900Ft feletti árfolyamokon. Az nem kicsi fék lesz, ha elkezdi ostromolni - reméljük - a szintet. Sajnos én nem merek optimista lenni, az elmúlt időszakban csak pár napos hurrá hangulatok voltak, azután mindig visszacsorgott.
Ha nem adom el, akkor szinte mindegy mennyi az árfolyam. Én nem akarom eladni, majd csak sokkal feljebb és akkor is csak 10%-át a pakkomnak. Sokkal többet ér a cég és nálam nincs akciós kiárusítás, főleg úgy, hogy 2 éven belül minden összeáll. Ráérek és türelmes vagyok. Látom, hogy jó irányba mennek a dolgok, mert ez a Digis 68miliárdos eladás még engem is meglepett, hát ha még jön hozzá +150milliárd :D 822ft és 178milla ma szép forgalom lesz
Eddig az volt a baj, hogy sok az eladó :D Sok kicsi kipontozódott. Most akik csökkenteni akarnak, azoktól tudják elszedni. A következő években osztalék papír lesz a 4IG. Idén és jövőre még az 1Xri tételek miatt. (Digi 68milliárd,AHás cég kb.150milliárd feletti eladásából) Utána viszont a stabil nyereségből fizetnek majd nagy osztalékot. Tartom azt a véleményem, hogy még 1 céget megvesznek külföldön és a Vodafonban is tovább növelik a tulajdont. Úgy gondolom, hogy az állam 2 éven belül eladja és csak az AHban lesz tulajdonos. . Egyébként az, hogy nincs eladó nagyon jó, mert ha valaki komoly pakkot akar venni, akkor az komoly emelkedést tud okozni. Majd ha jön az AH egyik cégének a részbeni eladásának a bejelentése. Akkor lesz majd megint nagy rally. Az már tuti 900 felett indul és újabb csúcsokat hoz. 827ft és 137milla
Azért kicsi a forgalom, mert a rövid távú spekiket és bizonytalankodókat 700 alatt mind felvásárolták srv-vel. Tehát aki most benne van, azoknak a nagy része tudja mennyit ér és esze ágában sincsen eladni. Magasabb szinteken talán több lesz az eladó, de addig aki kapja marja játék lesz. Nem fog sok jutni egyelőre senkinek.
837 volt eddig a max, onnan jott visszabb. Ami engem egyedul zabar, hogy a forgalom nem egetvero, csak azert megy fel mert keves az elado.. nagy forgalom melletti novekedes stabilabb lenne
Szerintem is lesz, de nem a mostani jelentés után. Átalakítások milliárdokba kerülnek negyedévente. Az sajnos még ront a nyereségességen, de majd utána jöhetnek a sok milliárdos nyerők.Addig Jászai értékesíti az egyik AHás céget és abból lesz giga nyerő és giga osztalék. Érdekes látni, hogy többen amíg altatták a papírt, itt írogatták, hogy senkinek nem kell, meg nagyok nem veszik, stb. Most értetlenül nézik a száguldást. A kérdés az, hogy lesz-e korrekció, vagy maradunk itt 800 felett és betámadjuk a 900at 2-3 héten belül. 823ft és 106milla hol a sok eladó??? pompi régebben írta, hogy Jászai és a cég égeti a pénzt, mert saját rv-éket vesz. Hát valamit nem ért a fickó :D Szerintem meg pot a saját rv-ék vásárlásával jobban járnak mint más cég vételével, mert az a cégértéken történik, itt pedig jászai szerint min. 3X-4X-es lenne a reális árfolyam. Tehát Jászai arról beszélt, 1950ft-2600ft ér szerinte a cég. HAJRÁ!!! addig azért még van idő :D 820ft és 109milla
Igen, ha az MTEL-en ekkorát dobott az áremelés, akkor a 4ig portfólión mennyit dobott, az alul árazott DIGI protfólió emelése? Lesz itt meglepi jelentés után ;)
Teljesen igazad van. Én is ezt írogatom itt már régóta. A lényeg, hogy most sokan kipontozódtak mert ebben a menetben nem tudtak visszaszállni. Most néznek értetlenül :D A papír meg száguld, mert nincsenek napizók és rövidre tartók. Bejönnek a Digiért a pénzek és még majd az egyik AHás céget is részben eladják. Abból is jön majd kb. 150milliárd vagy több :D Itt már meg is állhat mára. holnapra is kell erő. 820ft és 66milla madrid néz ki a fejéből értetlenül Ner papír nem tud emelkedni, minden szinten sok az eladó, stb. :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.