Irány a világűr!Hétfő reggel 9-től lehet elővételben jegyeket váltani!Én az OPUS expressz-en is ott voltam,na az egy életre szóló kaland volt!Itt meg hiperszónikus sebességet igérnek a szervezők!🚀
Szolgálati közlemény:2025-ös űrutazásra még kaphatók jegyek,korlátozott darabszámban itt holnap reggel 9.00-tól!Aki kapja,marja!Aki kimarad,az lemarad!
Kifújtam sajnos decemberben teljesen!Nincs egy vasam se!De most taktikát váltok,idáig beértem sok pénzzel,azt sok helyről kiugrottam idő előtt fogd a pénzt azt fuss jeligével!Itt most a türelem lóvéhegyeket terem vonalra állok rá!Megszivtam magam rendesen,de szórni nem fogom,az biztos!Nagy halra akarok menni!Max egy 10-20K-t még veszek max 930 ig,ha esetleg kiforgok valahonnan,de többet már nem tervezek!Van még egy másik papír is ahol még bőviteni szeretnék,mert úgy érzem hogy ott még nem vettem eleget,azt éjjelente felriadok ez miatt..
Én speciel hírt várok ide!Az elmúlt hetek kereskedéséből arra gyanakszom,hogy kijönnek valamivel!Pénz szagot érzek itt!A hallásom már kicsit szar,olvasáshoz is szemüveg kell,de az orrom az még nem szokott cserben hagyni..
Először az új ATH szintjét érjük el! Közben látjuk majd a jelentéseket a Cég eredményeiről az átalakítás sikerességéről.Reméljük érkeznek még olyan hírek, amik az árfolyamot erősítik! Akkor okosabbak leszünk!
Szintén! Biztos te is úgy vagy vele, hogy nem életcélod itt a fórumon népszerűségi versenyt nyerni!? Írkálunk amit gondolunk, próbálunk pénzt keresni, lehet haverkodni stb. Vannak szimpatikus fórumtársak, akikkel többször is diskurálunk, másokkal kevesebbet. Így megy ez az életben is. A 4igről pedig azt gondolom, amit már többen is megfogalmaztak, hogy inkább 2025 második felében lesz a nagyobb show! Persze ez részemről kicsit vágyvezérelt is, mert február/március/május környékén lenne néhány millió, ami itt landolna!
Köszönöm a helyesbítést! Valóban nem vagyok olyan "all-in" típus, mint a férjem, de azért nem kell félteni. Én is emlékszem a régebbi futamokra, de nem feledem a ganéságokat sem! Idénre szép emelkedést várok, de résen kell lenni, aki kereskedni is akar, mert az itteni tapasztalataim alapján időszakonként néhány napon történik az események nagyja, aztán hetekig semmi. Nem hiszem, hogy idén 1700 lenne az MTEL, de szerintem még a 4ig se! Ettől függetlenül jelentős emelkedést várok és a PMÁP kamatokat(esetleg a tőke egy részét) is idehoznám, lehetőleg még 9xx-ért!
Egy pár évtizedig én is a melóban hittem, de 91' után vállalkozni kezdtem és később rájöttem, ebbe beledöglök, ha nem gondolkodok más irányba is. Ezért kezdtem tőzsdézni is . Szinte minden lóvét visszaforgattam a vállalkozásba, voltak sikerek bőven, (szakmai/pénzügyi), a gyerekeimet egyenes irányba állítottam . Ezután lassítottam kissé és elkezdtük élvezni amit elértünk. A tőzsdézést, kiegészítésnek gondoltam, így van ez a mai nyugdíjas években is. Még egyszer BUÉK és jó egészséget neked és a családodnak is ! Éljenek soká az 53'- asok ! ( is ) :)
Előre nem tudsz okos lenni soha!én 22-be belevettem 40K-t 620-640en,hosszú távra gondoltam!Felment,5-6 hónap alatt lett volna 16 millió nyerőm rajt!Tudod mennyit adtam el?1000db-ot,1020-ft on,mikor már jött visszafelé!Még azokból a 22-es vételekből is van 5K-m,amit azóta sem adtam még el!Az idő fogja megmondani,utólag,hogy mekkora a buli!Most már majd 3éve ülök abba a 630-as vételben,most 920,ha itt eladnám,nekem az sem jó 3évre!50% sincs rajt!Neked 911 a beszálló,3 év múlva több lesz mint 1350,lehet fél év múlva is,úgyhogy jobb bulit csináltál mint én,a 22es vételekkel,az biztos!!!
Akkor belevágtál a családalapitásba 20évesen már!Nekem most annyi a fiam!A fater az nehéz eset,neki a munka a jó út csak,ő abban hisz!Nálunk otthon nem szabad a tőzsdéről beszélni soha,annyira haragszik érte!TABU!Azt mondta hallani se akar a dolgaimról,meg nem akarja tudni!A Porschémba még nem ült,neki az ilyenek elvi kérdés,hogy ha nem munkából van valami,akkor az nincs is!Az a max tőle,hogy mondja hogy rá ne számitsak,ő úgyse ad pénzt,ha csődbe megyek!És heti 1x-2x megkérdezi van e még pénzem,vagy már elúszott!De amúgy rendes a fater,csak mindent máshogy lát mint én!Szerencsére nagyon dolgos,józan életű volt,mindig a munkán agyalt mai napig,meg hogy mindenünk meglegyen!ő mentette meg az egész családot,hogy elkezdett maszekolni,vállalkozni annó!Ezért lehet neki gratulálni,amit tudott,megtett,az biztos!Jó évjárat volt ez az 53as úgy látszik!!
Én csak azt bánom, hogy nem vettem többet még a 800-as szinten. Hanem a többségét a Musk-kal való találkozó napján és utána vettem. Nekem sok volt állampapírban még magas kamaton, és próbáltam minél később ide beszállni, hogy minél kevesebb legyen a meg nem kapott kamat. Persze tudtam, hogyha megindul, akkor meg bánni fogom, hogy miért nem előbb, de ez van. Így 911-re jött ki az átlagom. Többet venni nem tervezek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.