Én is kitartó, ha nem is írok be sokat! De 4IG-ben van a legtöbb papírom és nem ugrálok. Ez az üzleti stratégiám része. OPUS érdekes volt. Tólvett papírba amúgy se nyúlok, alapelv. Ott most én nagy esést várok! Szerintem sokan ide jönnek majd át. Nem tudom jó lesz e! :) De emelkedés lesz szerintem itt is szépen!:)
Eddig csak ki-be ugráltam itt, de ma már annyira irritált az opus(lemaradtam a nagy részéről), hogy bánatomban azt fogalmaztam meg, nehogy már a 4ig ne tudjon csak fele akkorát menni! Az igazi elismerés olyanokat illet, mint Rice vagy Worthington, meg akik hozzájuk hasonlóan kitartóak!
Többször írtam, hogy minél tovább áll 1 helyben az árfolyam és így a pozitív hírek nem épülnek be és az a papír majd egyszerre hatalmas emelkedésen mehet keresztül. Meglepődnék ha ősszel 1 nagyobb rally nem jönne az AH cége eladása után. Persze minél magasabban legyünk, mert annál nagyobb rally jöhet majd. 843ft és 226ft Egyébként én is abban bízom, hogy a sok speki előtt veszik a nagyok a papírt és akkor még később komoly felhajtóerő lesz. Tuti volt aki ma váltott OPUSra. A lényeg madrid kimaradt, mert neki 640nél is nagyon drága volt :D Nem vagyok kárörvendő, de ő megérdemli, hogy így járt. Csak sasolja a papírt és mindig lefelé látja. Kíváncsi vagyok mikor fordít. Mondjuk mára ez is elég szerintem. Jöhet 2-3 nap liftezés. A kérdés az, hogy jelentésig 900nál leszünk, vagy majd csak ősszel hozzuk ezt a szintet??? jofej Szerintem a jelentés még mínuszos lesz, kivéve ha a Digiért a pénz befutott. 848ft és 243milla SZÉP!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.