Most egy tökéletes lehetőség lenne venni a cégnek srv-t..! Picit értetlenül állok előtte, hogy mire várnak... 1.Esetleg megvan az általuk elképzelt mennyiség a közelgő akvikhoz, és azért vették 670-nél, mert gondolták hogy utána jön a jó jelentés meg a prezentáció a tervekkel és magasabb lesz az árfolyam. 2.Kivárnak hátha 500 körül/alatt is meg tudják majd lépni. Egy biztos, a piac számára igen jó üzenet lenne most felszívni a dobálók pakkjait!
Mind1 miért van ott. Az nem nagy tétel,ha valaki akarná megvehetné. Ha csak leszorítás miatt,akkor ha csipkednék lehet kiállna. Én nem értem,hogy miért nem csipkedi a cég? Mi az indoka,ha jóval drágábban is vette és a jelentése is jobb mint amit még decemberben mert nyilatkozni. Megrendelések,létszám is. Akkort miért nem vesz lefele. Nem kéne pluszba tépnie,csak esésben kicsi pakkokat begyűjteni. Miért nem teszi??? vagy ma esésben már óvatosan veszik?
Azért az látszik,hogy most van eladáson mennyiség bőven. 546-ig azt látom,hogy 81edb részvényt lehetne felszippantani. A cég tudna venni most,ha akarna.
Úgy gondoltam ha lemegy 550 alá akkor lesz forgalom és összejön 150-200 milla. Azt nem lehet mondani hogy magas forgalommal adják, most már a többség ül rajta ezek szerint.
1 hete ugyanitt járt a bux, a dax, dow. Erről a szintről indultak a bevásárlások. Majd este kiderül de mintha egyelőre ez lenne a lélektani határ. Itt már beindulnak a vásárlások, egyelőre nem hiszik hogy mehet lejjebb.
Nincs itt para a szandek egyertelmu,betettek 14k-t 539ft-ra utana 51k-t 540ft-ra.Ledugoztak es szoritjak lefele az arfolyamot es varjak,hogy alatta ki dobja be. Akik eladni akarnak azok nem igy allnak be es nem forintoznak eladjak akar lejjebb is.
Poreci , leírtam korábban 02.28ig várok és ha addig nem jön valami információ a cégtől, eladom. Jött a jó q4, jött a prezi, jöttek a nyilatkozatok, tervek. Ezek után írtam hogy idén 700ra várom, jövőre 900ra. Ha ezt várom akkor most miért adjam el. Ha beesik a pánik miatt akkor még veszek 500 alatt.
Nincs ezzel gond. Én is olvasom a fórumokat , nem csak a 4ig-t , de ha valakinek nem tetszik az írása , nem írok választ rá állandóan. Elolvasom , tudomásul veszem és kész.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.