Saját vétellel lehet a bizalmat majd visszahozni. Mivel majd a külföldi befektetőket is megcélozzák,(mert ezért akarnak külföldi elemzővel elemzést íratni a cégről szerintem)nem mindegy,hogy meddig esünk a pánikban. Poreci Szerintem 1 éven belül az összes vétele nyereséges lesz a cégnek. Majd figyeld meg. Most nem kell félretenni pénzt a cégnek mert a kötvénnyel szinte ingyen! pénzeket kapnak a cégek. Tud fizetni osztalékot,tud venni saját részvényt és tud cégeket akvirálni.
Sajnos, egyere inkább így gondolom én is a VIP kiszálló dolgot. Sőt, a 850-en, 750-en megvett nagy pakkok is azok voltak. Akkor azokat "pakk-átadásoknak" tituláltuk. Ez a NER működés. Ettől még lehet a mostani pánik után jó árfolyam, mert a nyereséget nem tüntették el és nagy növekedésben van a cég.
Lassan le fog esni mindenkinek , hogy mi volt az SRV 670-nél... VIP kiszálló. És ezt most nem azért írom, hogy károgjak, de akkor is leírtam, hogy az srv-t is iszonyatosan inkorrekt módon csinálta a cég. Nem állt be támasztani, hanem hirtelen megvette a hirtelen berakott eladói pakkokat. És nem 550-nél vették, a Tsys elállás pánik során- áhh nem, az túl logikus lett volna- hanem majd 20%-kal magasabb árfolyamon... És utána mindenki nyugtatta magát, hogy azért nem veszik, mert jön a gyj... Persze ebben a globál parában nem biztos, hogy jó lenne az srv, hiszen nézzétek meg, hogy már a 670-es vételeken is jó sok bukó van (30%) és az okos cégvezetők ilyenkor a free cash-t inkább félreteszik az operatív működésre, de azok a 670-es vételek nagyon unortodox srv-k voltak.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.