csak azt látni, hogy sokan úgy gondolják, hogy azért esik az árfolyam, mert madrid állandóan sopánkodik. Azt én sem értem, hogy miért nem adja el, ha úgy látja a dolgokat, ahogy leírja -ez valami mazochizmus lehet- de abban biztos vagyok, hogy az árfolyamot nem az ő meglátásai/ nyavajgásai tolják a mélybe.
Jó ez a videó. Persze, az ügyfél oldal nem ilyen hülye, mint a videóban, de a lényegre rávilágít: az ügyfél sokszor maga se tudja, pontosabban mit akar, a saját folyamatait, rendszereit se ismeri pontosan, a vállalkozó oldali menedzserek, köztük a projekt menedzser meg mindent bevállal, csak jöjjön a pénz, aztán meg, ha nem megy határidőre, tartalomra, ami az eredeti célkitűzés volt, lehet vitatkozni a felelősségről, mivel mindkét oldal sáros.
Félre értesz. Nem az a baj, hogy lefelé várja, ezt már sokszor leírtuk sokan. De hogy egész nap, a semmitmondó nyavalygást kell ovasdni, ennek semmi értelme és baromira idegesítő. Ne mond, hogy téged nem idegesítene, ha még lenne részvényed. Én bírom az esést, ne értsd félre és még tőlem nyavalygást nem olvastál, de aki ennyire nem bírja, az engedje el... Vagy nézzen szét a világ tőzsdéin, hogy mi zajlik.
Te követsz engem vagy mi a fene? Már alig írok be a fórumokra de te állandóan reagálsz az írásaimra. Igen csúsznak. ML azért vette meg 2018ban a 4ig-t mert 2019re már 600 milliárdos állami költésről beszéltek az informatika területén (EU pénz). Nem véletlenül ment az árfolyam 1000ig már a tsys pletyka előtt.
nyilván azért esik 1185-ről 530-ig, mert madrid nyervog a fórumon nap , mint nap. Normális időkben az ilyen madrid féléket lámpavason hintáztatja a szél... Vagy nem így gondoljátok?
"A hatalmas informatikai fejlesztések, a beharangozott több száz milliárdos fejlesztések csúsznak , lehet hogy éveket." Hogy ezt is hányszor beírtad már, de nem baj, írd le még egy párszor, meg holnap is, mert itt mindenki hülye és csak akkor értjük meg, ha napi 5-10 szer ugyan azt beírod.
Még 1 megjegyzés. Többen várták a 400 és 200ft-os árfolyamot. (és akkor még vírus sem volt)Most hatalmas para van a vírus miatt és mégis 500 felett vagyunk.(Persze nincs még vége a pániknak,de valamikor 2-3 hónap és vége lesz.) Délután az 540-es eladást kéne kivennie a cégnek. Addig gyűjtés.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.