Ez most szinte teljesen a kinti piaci hangulattol fugg.Persze attol is,hogy milyen hirek jonnek a cegtol a kozeljovoben. Pangas van a Bet-en a helyzet bizonytalan mindenki USA-ra figyel.
ezen a héten elég vérszegény volt a forgalom. Jó hír, hogy befagyott itt, egyelőre itt a "kitartóak" nem szeretnék adni, a vevő meg vagy végzett, vagy kivár. Kíváncsi vagyok a jövő hétre, mert valamelyik oldalon előbb-utóbb el fog fogyni a türelem.
https://invst.ly/19iqwc A meredekebb emelkedő csatornájából lefelé kilépett. Két szint van, amit lehet nézni, 1600 és 1400. Ha elengedi a sárga 1600-on, akkor sztem csak az erős 1400 fogja meg.
Én ezt mind elfogadom, de a "nyugdíjamat" akkor se fogom csak a 4igtől függővé tenni. A biztos havi fizetés nélkül már más szempontokat is figyelembe kell majd vennem.
Szerintem a papír átárazása csak most kezdődött. Türelmetlenek pedig eladják közben.Kicsit érdekes mikor többen írják, hogy 2000 fölé várják, de mégis eladják :D Minden abba az irányba mutat, hogy folytatódnia kell az árfolyam átárazódásának. Telekom
is megerősítette az 1600 feletti szinteket és valószínű hamarosan újra
1700 felett lesz majd, ahogy a 4IG is. Telekom jelenlegi kapitalizációja
miatt, gyakorlatilag a 4IG felvásárlásai olcsónak mondhatók így bő 2 év
távlatából. Akkor sokan drágának tartották és 300ft-os Telekomhoz
hasonlították.4IGnél jönnek idén a nyereséges negyedévek, ami
majd stratégiai befektetőket hozhat a papírba, a spekik helyett. Folyamatosan gyűjtik a részvényeket. Jászai nem nyilatkozik, nem beszéli felfelé az árfolyamot. Elon Muskkal is lesz szerződés, szinte biztos. Lehet csak a választások előtt??? Ha a cég teríti a lapokat a hadiparral és az űriparral kapcsolatban, nagyon elszabadulhat majd az árfolyam. Én
régebben is írtam, hogy addig jó amíg nincs nagy bejelentés, vagyis
minél magasabb árfolyamon jöjjenek a nagy hírek. Addig kicsik
csökkentenek, gyűjtők gyűjtik és persze liftezik az árfolyam. Az kijelenthető, hogy nagyon kevesen leszünk majd 2000 felett kicsik a papírban!Szerintem
idén még lesz min. 1 komoly akvi és őszig részben eladják az AH
kiszervezett egyik cégét, ami szerintem min. 200milliárdot hozhat a
cégnek. Ha terveket tennének közzé 2-3 évre előre, üzletágak szerint akár még 1 duplázás is jöhetnek 1 év alatt.Persze közben jó lenne ötödölni a papírt. Kivárás van. 1660ft és 9milla Na 50en részben kaptam, de elém álltak.
Pontosan így van! A Fire célegyenesben már nem fér bele a túlzott hazardírozás, nagyon szép nyerő volt eddig a 4igen, ezután is lesz még szerintem, de már jelentősen csökkentettem a kitettségem. A Richter amolyan állampapír helyettesítő számomra! Pár évvel ezelőtt nekünk is egy rossz élmény a 4ig-el, de felálltunk a pofonból és még erősebben tértünk vissza! Kamatostul visszakaptuk az akkor elégett pénzt! Jelenleg minden a terv szerint alakul és inkább nyugalomra vágyok, mint piacverő hozamokra, bár ha úgy adja az élet, azt se bánom!😄
Ricsikével óvatosan, mert a management looser és hagyják irányítani a kereskedést. szal lesz az még 12-14K is pár éven belül, de addig még akár 10K alá is beverhetik.
Richtert több elemző javasolja most vételre!Okosan csináltad!Nem vagy túl mohó,és a biztonságra mentél!A végén még büszke leszek rád!Sose tudod mikor megcsinálsz valamit ami jónak tűnik,hogy utólag is jól csináltad e!Sokan azt szúrják el,ha jól is vesznek valamit,nem tudják mikor kell vizet önteni a parázsra!Eladni mindig nehezebb,mint venni!Gondolom volt egy terved,ami meglett,megvolt a hasznod,és ennyi!Én 21-be azért nem adtam el 1000-1100 közt,mert csak ennek a nyerőjéböl akartam egy Porschét megvenni,amit akkor kinéztem!Hiányzott még 2millió!Azt 20 millió nyeröm lett volna 5-6 hónap alatt akkor itt,amit nem realizáltam!Az álmok meg a hülye tervem fontosabb volt,mint a valóság!De tanultam belőle!Mindig a hibákból lehet tanulni.
Átmenetileg eladtam a teljes pakkom, azért nem írtam, de csipegetem vissza! Richterben is építgetem a hosszabbtávú pozim. Itt tartok jelenleg. De ha hiányzom jelezzétek, és írok időnként!😆
Szia Stayerke!Nagyon el vagy tűnve!Hol voltál? Mauritius?Maldív?Én most Prágába kell menjek majd,az asszony oda akar!Nem tudom mit akar ott,de befoglalt valami szállodát már!Mindegy,majd 4-5 napot kibirok!Tőzsdézni mindenhol lehet!
Sajnos ez a papír sem tudja kihúzni magát ami a történik a világban.Stabilan lennénk minimum 1800 felett,ha a hambizabálók nem minden nap esnének.Egy hónap alatt estek 10 százalékot.Lentebb vannak mint az ecsetfejű megválasztása előtt.
Holnap meg péntek,lehet hogy 1600 körül fog menni a kereskedés!Ez az 1650 most amit tud,úgy néz ki!Majd alakul,mint púpos gyerek a prés alatt!Van aki tudja mi lesz itt is,én nem tudom!Ha bemegy esetleg 1600 alá,akkor lehet veszegetek,de az függ a forgalomtól,meg a politikai helyzet alakulásától!Ez a terv itt most nekem!Ha meg felmegy,akkor csöpögtetem tovább!Mind a 2 verzióra lesz tervem holnap reggel 9-re!Megyek szaunába,majd ott kitalálom a tutit!Kapkodni nem akarok!Ha sokat itt lesz 1600-1700 közt,azt lesz itt összeadva pármilliárdos forgalom,akkor valószinű felfelé indul!Akkor meg azt nézem,mekkora forgalmakkal mekkorát emelkedik,azt aszerint lépek!Lehet sakkozni itt is most,kérdés érdemes e!Legyen terv mindenkinek,azt ha az megvalósul,lépni kell!Akinek az a terv hogy 2000 felett adja el,az jobb ha nem is nézi,csak este egyszer ránéz mondjuk,ahogy rice is javasolta!Nem lóverseny ez!Duplázott 3-4 hónap alatt!👍💰
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.