Dmitrij Peszkov reagált a tűzszüneti javaslatra!Egy:majd amerikával tárgyalnak róla,kettő:azért az idő,és nem napokon belül lesz!Hanem majd!Amit mondtam,ki fogják az Orosz területekről pucolni az ukránokat,addig biztos,hogy semmi nem lesz!
Maserati is csődbe megy!Pár napja olvastam!Aki tud vegyen azt is egyet!Ha akar valaki egy Ferrari szintű kocsit,olcsóbb áron mint a Ferrari akkor érdemes belevágni!Mondjuk egy karbon féktárcsa 2 millió hozzá,de nem kell félni,nagyon sokat kibír!Mondjuk ha bezárnak,akkor nem tudom az alkatrész ellátás milyen lesz,nekem van olyan olasz kocsim,amihez fél éve hajtok alkatrészt,és semmi!Kicsit elegem is lett az olaszokból!
Úgy látom a cégnél befejeződött az srv progam, amit március 31.-ig írtak ki. Valószínűleg meglett az 1 Yard ami az értékhatár volt! Jó lenne, ha áprilistól indulna a következő srv program!
egy ilyen kiírás kellene, csak arra, hogy a 4iG csapata volt vendégségben a SpaceX-nél, és jönnek ők is ide, és tanulnak, kooperálnak, szuper sztárkodnak együtt, az lenne a várva várt hír.
Azért nem fog minden héten hír jönni. Sok hír lesz idén és azt is megkockáztatom, hogy a BÉT cégei közül itt lesz a legtöbb hír. Tényleg beveheti ma az 1700at. Azért akik tegnap dobták 1600 előtt, azoknak meg kell köszönni :D Én majd 1800 felett akarom a tegnapi vételem eladni. 1690ft és 78milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.