Több mint 30%-os felértékelődést lát a Raiffeisen a BIF papírjaiban. A 12,000 célárfolyam az ingatlanhasznosító nettó ingatlanvagyonát tükrözi vissza. A bank elemzői szerint a tulajdonosi struktúra átrendeződése miatt beszállási lehetőség nyílik, a cég Komoly diverzifikált portfolióval rendelkezik, miközben felvásárlási célpont is lehet egy külföldi ingatlanpiaci szereplő részéről.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=80862
hát, óriási közkéz nem lesz, mert kevés az rv és 77% biztos kézben van, tehát 2%-ot kéne áldoznia a tulajnak a SZIT miatt
már ha ahogy írod, 77%-os tulajról van szó
ezért kérdeztem, hogy zrt lehet-e SZIT-tag
ezek szerint nem
tehát érdemes a bét-en tartani a papírt, mert sokkal több előnnyel jár, mint egy zrt
vagy rosszul gondolom?
kifuttattam ma én is a papírt, pár hete vettem 600-on 900 darabot, múlt pénteken kezdtem adni 1740-en, adtam tegnap is 2088-on, és ma eladtam mind, ma már látszott, megjöttek a "lenyomók" rendesen
de szerintem 700-900 közt újra jó lehet vételre....
Csepelben én is, úgy látom ott nagyon tudatosan veszik valakik. Lehet ezt az egész pénteki hírtől kezdve így tervezték.Ott1-ról nem tudok sokat mondani, én azt még lentebb vártam volna, hozzáteszem azzal most annyira nem vagyok képben.
Szerintem az egy fokkal jobb,de azt is erosen speka papirnak tartom,sok mulik a pszichologiai tenyzokon,es hogy mit lepnek a nagyok....erdemes allandoan szemmel tartani
Akkor itt most felhúzzák, a SZIT- hez kibocsátás lesz a közkéz miatt. Addig magasan tartják az árat. Utána meg lehet reménykedni a magas osztalék hozamban. Félelemem: ez az ingatlan portfolio nem egy GSP...
75 % felett van a PIO azt tesz amit akar, kivezetés nélkül is elvan. Miért megy napi 20 % limittel? Jó kérdés, mert kisebb emelkedéssel darabra többet tudna venni. Nem az a cél, hogy vegyen, hanem az ár felemelése nap elején azonnal. Ki tudja mire jó ez? Az átlagárat nem tudja ilyen forgalommal feltolni, az STK részvényenként meg fél év végén hol lehet, max 800 körül, mi történt az első félévben??? Utólag minden érthető lesz.
"Idén május elején rejtélyes új tulajdonos is megjelent a BIF-ben. Az itthon eddig ismeretlen svájci BNIF Asset Management AG egyből 33 százalékos tulajdonos lett a BIF-ben: a svájciak Spéder régi üzlettársa, Nobilis Kristóf tulajdonrészét vették meg. (Amikor a hvg.hu megkérdezte, miért adta el áron alul a részvényeit, Nobilis úgy válaszolt: azért, mert „szél ellen nem érdemes pisilni”.) A BIF tulajdonosi szerkezetének átalakulása, és a BNIF felbukkanása mögött sokan a felcsúti polgármester-megavállalkozót, Orbán Viktor bizalmasát, Mészáros Lőrincet sejtik, akinek már több horvátországi érdekeltsége is van."
Rendkívüli tájékoztatás
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (székhely: 1033 Budapest, Polgár utca 8-10.;
Cg. 01-10-042813) értesíti a részvényeseket, hogy dr. Spéder Zoltán a 2016. augusztus 25-én kelt és
a Társaság részére 2016. augusztus 25-én eljuttatott levelében lemondott a Társaságnál betöltött
igazgatótanácsi és audit bizottsági tagságáról.
A Társaság tájékoztatja továbbá a részvényeseket, hogy Mártonné Uhrin Enikő a 2016. augusztus 25-
én kelt és a Társaság részére 2016. augusztus 25-én eljuttatott levelében lemondott a Társaságnál
betöltött igazgatótanácsi tagságáról, és a Társaság leányvállalatainál (Harsánylejő Kft., BPR BÉTA Kft.)
betöltött vezető tisztségviselői megbízatásairól, valamint ezzel egyidejűleg közös megállapodás alapján
2016. augusztus 25-ével megszűnt Mártonné Uhrin Enikő Társaságnál beöltött gazdasági
vezérigazgató-helyettesi munkaviszonya is.
Budapest, 2016. augusztus 26.
Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.
100.000.db néha van mikor több,van mikor 1 hónapig nincs kötés.ez nem fillérezők papírja,számold ki pl 85.000.db volt az utolsó vétel már 10 huf elmozdulásnál nem elhanyagolandó összeget kapunk.
mióta megtizedelték, nem tér magához
pedig semmi olyasmi nem történt, ami miatt feleannyit érne a cég, sőt
viszont abban biztos vagyok, hogy hamarosan eltűnik a bétről
12,000 forintos BIF célárfolyam a Raiffeisentől
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=80862