A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
A marketing már fejlődött, de az EB... certifikátokat alaptermékenként még mindig közös néven jelenítik meg! Régóta reklamálom, de nem látok semmi fejlődést! Ez egy olyan ok, amiért nem tudnám tiszta szívvel ajánlani senkinek, sőt ...!
Alacsonyabbak a tranzakciós díjak és az állományi díjak. Nagyobb a termékválaszték. Sokkal több ország tőzsdéjén kereskedhetsz. Nem tűnnek el egyik napról a másikra részvények a kereskedhető részvények listájáról. Nekem emiatt kimutatható anyagi károm is lett. Én ezért váltottam. Nem volt olcsó, de nekem megérte. Ez részemről az OTP-vel való összehasonlítás. Ha az Erstével hasonlítanám össze, akkor már talán csak azt tudnám a KH mellett pozitívumként említeni, hogy itt az Erstéhez képest is több piachoz férsz hozzá, illetve nekem a KH új felülete jobbnak tűnik, mint az Erste új netbroker pro-ja. Az erstés mobilapp egy vicc, annál a kh appja nagyságrendekkel használhatóbb.
Üdv.Az lenne kérdésem a meglévő OTP TBSZ -t elvinnék (transzeferálnák) KH vagy ERSTE hez , aki K&H ÉP t választotta miért jobb ? (nem napi keresekedésre)
Az a baj, hogy a juti pihen a számládon egy évig ugye? A befektetett összeghez képest ez marginális azért. Én minden évben 500k-t tolok be, hogy kimaxoljam a támogatást, de mivel néha átrendezem a pozikat, ezért fel tudom használni a visszatéritett juti összegét. Jó, hogy irtál amúgy, mert épp azt látom, hogy hónapok óta 40 ezer pihen a szamlan úgy, hogy nincs befektetve :)))
Ha Nyesz-re rakok pénzt......a befizetett összegig ingyen van a vétel.....de mégsem mert levonja a jutalékot, amit záráskor visszatesz, de azt már nem tudod ingyen elkölteni.....erre nem lehetne valamit kitalálni mint máshol hogy egyből nullás a jutalék?
Van 7%-os állampapir is csak telefonon adják el -https://www.khertekpapir.hu/befektetesek/ertekpapirok/magyar-allampapirok Ha megvan a mobilapp, akkor sms helyett azzal hagyod jóvá a tranzakciókat - igazából mindkét esetben a kezedbe kell venni a mobilodat, szóval nem látok különbséget
Igen, nem túl nagy a választék, ha valaki szabad kápét akar lekötni, van 3 féle DKJ 5,65%-os hozammal, befalapot már nem tudnék mondani. Ha 1% lesz a díj, azt szűk 2 hónap alatt termeli ki egy lakossági papír. Más téma, elég fura, hogy ha letöltöm a mobilbrókert, onnantól a webbrókeren is azon kell jóváhagyni a tranzakciókat, ennek mi értelme, hogy együtt használjuk a kettőt.
Nekem az volt a szitu, hogy a NYESZ-nél akartam cash-be menni kicsit (esésre spekázva) és erre ezt láttam jó megoldásnak, de TBSZ-nél is el tudok képzelni hasonló helyzetet. Mondjuk kell a pénz, ki akarod venni lejáratkor és nem akarod futni a kockázatot.
Köszi a választ! A kincstárnál 1% a levonás eladáskor, ha itt sem lesz több ennél, az már jó. Viszont ez bármikor megváltoztatható, emelhető az 5-6 éves futamidő alatt.
Hali! Nekem van BMÁP és PMÁP a nyeszemen, spread nélkül vettem meg, szerintem a visszaváltásnál lesz valamennyi, de egyelőre tartom szóval nem izgat annyira. (kondilista szerint max 1%)
"A Magyar Állampapír Plusz egyedi feltételekkel jegyezhető telefonon, a Trading Center-en keresztül: +36 1 455 1555" A lakossági állampapírokra (mindre) ez a megjegyzés olvasható a honlapon. Valaki vásárolt már, mit jelentenek konkrétan az egyedi feltételek? Ugyanez a kérdés eladásra is vonatkozna.
a válasz: soha így jobban le tudnak húzni a minimum díjakkal. pl. beadsz egy limit megbízást, $12.50-en, a fele teljesül. Módosítanod kell, $12.70-re, de akkor az egy új megbízás és ismét felszámíthatják a minimumdíjat. Igazából nyugodtan kivizsgálhatná a PSZÁF
Díjnyertes???? A tavasz óta elérhető netbroker pro sokkal jobb, az IBKR platformjai pedig még inkább! http://www.ibkr.com/referral/milan560 Ezzel a referral code-al 1% welcome sharest lehet kapni ami a befizetett és a transzferált ép állományra is vonatkozik, tehát Interactive Brokers részvényeket!
Díjnyertes???? A tavasz óta elérhető netbroker pro sokkal jobb, az IBKR platformjai pedig még inkább! http://www.ibkr.com/referral/milan560 Ezzel a referral code-al 1% welcome sharest lehet kapni ami a befizetett és a transzferált ép állományra is vonatkozik, tehát Interactive Brokers részvényeket!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link