Mifene, reggeli jelentésre térnek át, mint a nagyok? :):) Egyébként az elemzői várakozások túlteljesítve, az éves cél fenntartva, lehet remélni a 150 ft-os osztalékot jövőre...:)
Publikus célkitűzés: 2024 Tény Célkitűzések 2025-re
Bevétel 967,5 milliárd forint 1% - 3%-os növekedés EBITDA AL 333,1 milliárd forint 12% - 15%-os növekedés Módosított nettó eredmény 162,6 milliárd forint kb. 190 milliárd forint Szabad cash-flow1 165,1 milliárd forint kb. 180 milliárd forint
Vannak hold felbeszelo emberek, az eredmenyek beszelnek. Fizetsz szja, szamlavezetesit meg sikerdijat. Fix allampapir vagy index etf siman veri a holdas cuccokat.
-Magyar Telekom technikai elemzés (2025. május 13. – május 19.)A TradingView platform 1 órás grafikonját elemezve a Magyar Telekom (MTELEKOM) árfolyamának várható alakulását tekintjük meg a következő kereskedési hétre.A grafikonon látható, hogy a Magyar Telekom árfolyama jelenleg a 1642,0 HUF szint körül mozog.Rövid távú kép:
Az árfolyam egy oldalazó, enyhén emelkedő tendenciát mutat az elmúlt időszakban.
A piros színű vonal (körülbelül 1680,0 HUF) egy közeli ellenállási szintet jelöl ki. Ennek sikeres áttörése további emelkedést generálhat.
A zöld színű vonal (körülbelül 1620,0 HUF) egy fontos támaszszintet képvisel. Ennek elvesztése rövid távon korrekciót indíthat el.
Az RSI (Relative Strength Index) indikátor a grafikon alsó részén jelenleg a 47,6 körüli értéken tartózkodik, ami sem nem túlvett, sem nem túladott állapotot jelez, így az árfolyamnak van tere mindkét irányba.
Na,ezt a napot megúsztuk,úgy-ahogy... Remélem,a holnapi jobb lesz! :) Ahhoz viszont szerintem kellene egy az elemzői konszenzust meghalad eredmény, hogy újra a reflektorfénybe kerüljön a részvény.
Lehet, hogy neked lesz igazad. A HOLD valóban egy konzervatív és hosszú távú döntés, de 55 évesen csökkentenem kell a kockázatot, ami a tőzsdei játszós pénzem nyereségének odacsatornázását jelenti. Lehet, hogy nekem már nem lesz időm egy ilyen nagy felfutást meglovagolni. Ami pedig most jött az utóbbi két évben nyereség, az azt hiszem jó helyen van ott. Möglássuk.
Szerintem Telo is menni fog nyáron, legalább is nekem ez a várakozásom (50Mrd jövő évi srv miatt). Hold OVK-m nekem is van, de a dinamikus portfólió is csak szerényke hozamot tudott eddig hozni. Nem annyira vagyok elégedett... a 'value' és a 'dinamikus' látszólag nehezen házasodik, illetve terméketlen mint a spanyol hódítók az Andok csúcsain.
Mtelekom