Nekem céges van telenor. 5900ft korlátlan net asszem 10gb roaming van benne de ez nem érdekel mert sose megyek külföldre. Telekom mindig nyomja a szarját miért nem megyek hozzájuk ha már tv + internetem is ott van... mindig mondom mert a tv+ internet is platina ára nálatok + sose tudtok olyna csomagot mondani mint a telenornál. Majd amikor elmondom mit ad a telenor és mennyiért nagy a csend a vonal végén, majd mondják hát ilyet valóban nem tudnak adni. Az meg a másik vicc hogy az optikát nem viszik el minden userhez aki internetet használ, mert anno gyökér modon osztották fel a területeket..
Reggel kell majd figyelni, hogy a bejelentett vámháború Európával milyen hatást kellt. Lehet, hogy lesz egy átmeneti visszateszt olyan 1590 környékére és folytatja fel egy gyors felpattanással. ÉN számítok az 1600 tesztjére. Kerek százasok visszatesztelve általában. Mivel most méri fel a piac, hogy milyen extra hatása van a tornyok kiszervezésének én még gondolnék benne emelkedést holnapra is mivel csúcson zárt és nagy forgalommal. Zelenszkij pénteki Amerikai látogatása és valószínű megállapodása meg pozitív. Szóval várnám még fenntebb!
-Hát a bázisár módosítás miatt a 100 ft osztalék úgy lesz beállítva,hogy a certi ára ne változzon.- Ez csak az oszti mértéke.- Ez a bázisár módosítás. 2024 májusában sokan nem értették,miért voltak a TL-certik 8-10% pluszban az oszti utáni napon? -Hát mert az oszti nem teljes mértékben esett le,így a különbözet adta a hozamot azon a napon.-
De lemegy a long certi ára is , már amit sz Erste ajánlott fel. Tavaly is ez történt.. . Persze ha a tulajdonosok nem adják el ezen az áron akkor nem ..
Az ERSTE-ről jut eszembe egy kérdés: Szerintetek létezik az, hogy májusban az osztalékjegy levágásának napján turbo certifikátok árfolyama nem változik? Levágnak a rendes TKOM árfolyamból 100 forintot, ami mondjuk 6%-al csökkenti a normál árfolyamot, de a sort certik ára nem megy föl, a longosoké pedig meg se moccan lefelé?... mondván, hogy az Erste rendszere ezt kikorrigálja, hogy ne lehessen spekulálni ilyen esetekben?
Jah… Egy négytagú családnak 50000 ezer forint a teló számlája.. Kiváncsi vagyok a Puhos mikor veszi észre az indoktalan mobil árakat… Ettől fűgettlenül akinek ebbe van a pénze annak jó.. Legyen mondjuk 100 ezer a havidíj és akkor 4x se lesz az árfolyam
Mtelekom