"Az amerikai közgazdasági szaktekintély Argentínát hozta fel példaként arra, hogy mi történhet Görögországban az euróövezeti távozás után. Krugman felidézte, hogy a dollárparitáson megállapított, kötött argentin valutaárfolyam-rendszer 2001 végén összeomlott, és a peso hatalmas mértékben leértékelődött. Argentínának "volt egyetlen rettenetes éve", amelynek során az ország jelentős részben törlesztésképtelenné vált dolláradósságai után, ezután azonban az argentin gazdaság "nagyon erős" növekedésnek indult."
Viszont a görögöknél nincs csupán túrizmus, amit most az idegengyűlölet miatt, értsd német szépen szétvernek egy nagy kupac ürülék lesz Görögország helyén.
Nagyobb feladat lesz Románaiát és Bulgáriát megvédeni a menekültáradattól.
Jelenleg úgy látom, hogy mivel már ez a 430 is ellenállás, ezért törlődött midenféle pozitív korrekciós képem.
Dobtam én is megint.
Ha mégis pattan egy 20 Ft-ot gratula, egyéb esetben nem akarok sűlyedő hajón utazni, habár az óceán feneke már igen közel lehet.
Tegnap még a Mol-t figyelgettem, de a nap végére az is kiábrándító lett.
A reggeli hír a Soltvadkerti Takarékbankról meg egyenesen vérlázító, ott már nem 2Ft volt, 58Mrd.
Mindig mondtam én az ismerősöknek, nem szabad Takszövbe pénzt fektetni..., lassan bejön a dolog.
Mert innen szép esni. És esni jó. Lásd még a szójabab is nagyot esett. Beérik, kipattan és nagyot esik egészen a földig. Ezt értem, de hogy az olaj hogyan tud nagyot esni, amikor az folyik?
A mostani akvizícióval a kábel TV előfizetők száma 4,3 százalékkal emelkedett a csoporton belül, a szélessávú előfizetői tabor 0,6 százalékkal, míg az összes hangátviteli hozzáférés 0,3 százalékkal bővült.
Kábeltévében erősít a Magyar Telekom
2012. június 1. | 08:56
A Magyar Telekom Csoport tagvállalata, a Vidanet Zrt. megvásárolta a Csornát, Kapuvárt és környékét kiszolgáló kábel üzleti tevékenységet. Az akvizíció véleményünk szerint nem jár jelentős eredmény- és árfolyam-hatással.
20 800 új előfizetőt akvirált a Magyar Telekom Nyugat-Magyarországon, amelynek eredményeképp 650 millió forinttal növekedhet a bevétele, illetve 275 millióval az EBITDA-ja.
Ezt gondoltam.
A történelmi aljak sorozata után valóban én is azt gondolom nehéz kitömni vele az emberkéket. A beültetés az volt mikor elindult 500 alól és mint ha meg se állna 6xx-ig.
Itt volt 150 pont, 425-ről nehézkes a 275:):) (azontúl, hogy ki szálljon közben bele)
Az FB már javul:):)
Neked viszont valóban jobbulást.
Gondolom nekem címezted nem Apoccának, a lényeg, hogy akkor szálltam ki 445-ön,amikor jött lefelé, és ez már a harmadik kiszállóm volt lefelé, mert amikor beleveszek elér egy bizonyos százalék minuszt akkor kibaszom, és így csak töredékét buktam, mint amit bukhattam volna. Aztán a korrekcióról beszéltem múlt héten, ahol a 428-ast kitettem 438-on, és még dühös is voltam, mert tovább ment 440-ig. de elvből nem veszek utána, ha kiszállok, ez a taktikamár rengeteg bukástól megóvott. Aztán, olyan, hogy innen már nem eshet, ilyen nincs, erről sokat tudnék mesélni. Pl. MOL. Tavaly nem hitték, hogy lemehet 18 ezerig, aztán tovább esett 13975-ig vagy E-star, neézd meg a mai zárót! Tíz ezerrel, írd és mond Tíz ezerrel volt egy éve feljebb.
De fáradt vagyok már, és valahogy qrvára nem érdekel, legallább is , most úgy érzem....
Én személy szerint arra számítok, hogy benne lehet egy olyan 450-es kajáltatás, azt én is aláírom, de micsoda baromság pár Ft-val a támasz felett kajáltatni......
A Telko lefele már erősen korlátos, valszeg már a megoldás is megvan a görög bajra, hiszen ha nem akkor sell of lesz...mint korábban írtam, anarchia, polgárháború, és kőkemény cenzúra, különben nem lehet majd rendet csinálni. no nem baj akkor megint lesz 2-vel kezdődő Lótépé.
Amúgy a mamacéget érdemes figyelgetni, elég hasonlóan mozognak néhanapján.
Majd még jövök, csak gyógyuljak meg, addig is csak semmi pénzégetés.
Hi, ha nem gond reagálnék.
1. Ez egy magánvélemény ez a kitömés.
2. Nem vagyok túl jól ezért csak nagy vonalakban néztem meg, de ha nem csal az emlékezetem a múlt héten te nehezen adhattad el 445-ön, hiszen a két felszúrás 440-ig ment, talán 441 benne lehetett.
3. Mivel mai kis tőzsdénken már a legkisebb egérürüléknek is óriási jelentőséget tulajdonítanak kicsiny forgalom miatt, ezért távol álljon bárkitől a dolog, hogy megmondja a frankót....
Ja-ja kitömik... mégis hogyan?
Ha valaki eddig nem égette meg magát, innen mit éghet?
-10%-ot, ugyan hagyjuk már
Már jó ideje várat magára a korrekció a tőzsdéken, ha lesz szinte biztos , hogy lesz hozzá kreálva valamiféle cikket .. és történetet.
El kell fogadni a Telko most hullámzik, vagy felülről üti a 440-et és akkor esetleg elérheti a 450-es 460-as magasságokat, vagy jön a következő mélypont.
euro usd is most próbál korrekciózni, ha fog, azt megérzi minden tőzsde.
Égeti itt sok emberke a tőzsdén a pénzét, főleg aki semmitérő Facebook rényvényt vett aranyé.... 100 körüli P/E hm.. rendkívül alacsony
Mtelekom