A stílusért meg bocs, nem akarok bántani senkit, mert a teló tulajoknak egyébként sincs túl jó kedve. Még múlt héten kiszálltam 445-ön, azóta még nem vitt rá a lélek, hogy visszamásszak, egy korrekciót megcsíptem múlt csütörtökön, az valamelyest szépített a dolgon, és ennyi.
Ne legyél már ilyen hervasztóan pesszimista. Inkább örülj, hogy egy ilyen negatív napon is majd 2%-ot ment fel. Egész Európában majdnem mi lettünk a legerősebbek. Nálunk már csak a görögök voltak jobbak.(vagy ezt az utolsó mondatot nem kellett volna?)
Ha nem omlana.......ja, ja,, csakhogy omlik, és alapkezelőknél olyan fickók ülnek, akik tudják, hogy omlik, ezért folyamatosan shortolják, korrekció és újra short, mert tudják a fundát.... ha nem omlana, ez a pepír még bőven ezer fölött volna, de a ,,ha" meg a ,,volna" az nem itt focizik. Ezt a papírt, csak a hózárás mentette meg ma. Ha az S&P töri az 1300-at lefelé, akkor ez hármassal fog kezdődni hamarosan.
Ostobaságokat írsz, viszont pimasz stílusban. Most lenne 435- ön, ha nem omlik össze a világ a rossz adatokra. Néz utána historikusan a mai árfolyam változásoknak. Nézd meg Molt, Otp - t . stb.
Csak hogy étsd meg hogy mit írtam, tehát megcsócsálom neked: Ma sem akar venni, csak beállt a könyvbe hogy lásd, és hogy ne engedje a shortzárást csak veszteséggel, mivel tudja, hogy a reggel 425-ön sokan nyitottak, így már világos?
Kedden délelőtt éppen felfelé mentek a nyugati indexek, amikor ezt javában zúzták lefelé. Úgyhogy köze nincs a nyugathoz, ahhoz viszont van, hogy készpénzben kell szeptemberig a részvényvagyont visszaadni az államnak, plusz Európa tehetetlen a görög helyzettel, plusz több mint 500 ezer db teló részvényt kell eladjon átsúlyozás miatt egy nagy alapkezelő stb stb. ennyit a nyugati indexekről.
Annál irracionálisabb felvetés, hogy lám lám , tegnap nem vett 419-ért, - ma éppen 430 - ért adhatta volna el, de a jól értesült ravaszdi nem tesz ilyent-
szóval ez nem egy jeles eszmefuttatás.
Ha nem torpantak volna meg a nyugati indexek, pont 430 felett lennénk.
A lezúzás irányított volt, az tény, de már a baráti kezekben vannak a papírok, vége van./ az átjátszásnak/
Mtelekom