Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Erről van szó, hatalmas türelem kell hozzá. Én 1.5 éve vagyok benne, ezalatt az időtáv alatt voltak hullámvasutak, de összességében megéri vele foglalkozni. Nem 1 nap alatt kell meggazdagodni. Valamint érdemes abba is belegondolni, hogy nagyon ritka az olyan vállalkozás, amelybe, ha valaki beruház, hamar megtérül a befektetése. Bízom abban , hogy néhány éven belül reális lesz a 30k-s árfolyam.
Nincs türelmed, mással kötöm le magam-ha állandóan az árfolyamot nézném be is golyóznák. Elmegy a kánikula lesz mit csinálnom a kertben szőllőhegyen, kaszálás kapálás-ház karbantartása. Alacsony forgalmú nap volt a vége kivételével.
Legalább zöld lett a végére! Napközben volt mikor nem voltam benne biztos. Jó lenne ha ezen a 12k-s szinten építene egy beton támaszt, ahonnan el tudna rugaszkodni.
Kiszálltam már!Coinbast,meg Netflixet szeretnék majd venni!Otp drága,Mol meg bíztosan lesz még olcsobb is,ha a WTI lemegy 55-60 dollárig....Szebb napot mindenkinek...
Hát máshogy, az biztos :( A többi blue-ban is volt nagyobb eladói pakk zárásban, csak ott jött vevő is magasabb szinten. Richterben az utolsó 1 óra az masszív eladás volt. A tegnapi meg mai nap után úgy tűnik megint a shortosok kezdik diktálni az ütemet... Kérdés, hogy hol tudunk majd fordulni, és mikor.
"a fő irány még mindig a korrekciós fázison belül lefele áll" Sajnos igazuk lett, ez a brutális zárókötés teljesen beszakította az árfolyamot, ez egy minden mindegy menekülés volt nagyobb alapok részéről. :( Hát a múlt hét pozitív hangulata hamar tovatűnt...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.