Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sok értelme lenne itt osztalék előtt eldobni. De az biztos, hogy egyszer nyalja meg 11500-at és a büdös életbe egy forintot nem teszek ide, amíg ez a tróger szar a vezérigazgató.
a helyedben én is ezt tenném, inkább maradjak ki, a trade kényszer rossz tanácsadó...szerintem simán benne van, hogy ez egy is egy fals kitörés lesz...k.va rikter túl sokszor eljátszotta már...
Nem, néztem a dollárt is, az nagyon rosszul fest. OTP és MOL a tuti, abban viszont nem vagyok benne, ezt most kívülállóként fogom szemlélni. Amim van, csak abban bízok, de a folyamatos nézelődést most jó ideig hanyagolom, ez a nap fájt.
Grat mindenkinek, aki bennmaradt. kb 1 órán múlt. Ha nincs a 200-as leszúrás, akkor még bent vagyok, nem tudom, hogy tudok ebből tanulni, most picsaideges vagyok.
Sajnos én mindig ugyanígy járok 10150 et már bírtam eladom de úgy voltam vele majd 9900 nel ott leszek nullan ha vesztek minden vesszen nem erdekel.Vagy nyerek ezen vagy lemegy 9900 ig és örökre befejezem soha semmit nem veszek majd kiderul
Pont ezért nem adtam el.Úgy voltam vele,ha eddig ültem benne,akkor már csak azért sem adom.Lehet megint rábaszok,hogy nem adtam el,de most már mind1.Sztem csak a bux húzza magával.Az első megállónál megint beesik.
Ismét döntés elé kerültem 10150 ert majdnem eladtam .20 percem maradt a döntésre menni vagy nem menni ez itt a kérdés.De valószínű ha trutyiba kerültem maradok is benne
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.